11
april
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Oranje viert de boventoon bij de Koningsdagcollectie van HEMA

De verjaardag van onze Koning vier je met het nieuwe Koningsdag assortiment van HEMA. HEMA heeft namelijk een uitgebreide collectie met Koningsdag artikelen om er op 27 april een topdag van te maken! 

 

oranje genot
Het meest populaire HEMA gebakje is en blijft de tompouce! HEMA houdt graag de traditie van een tompouce eten op Koningsdag in stand. Zie hier de overheerlijke en welbekende oranje tompouce.

van top tot teen
Voor de echte Koningsdag fans heeft HEMA onder andere; rood-wit-blauw accessoires, fanny packs, oranje hoeden, tiara’s en party props. Daarmee zie je er tip-top uit en meng je je probleemloos in het feestgedruis. 

handig voor onderweg
Koel en cool bij HEMA is de koelrugzak. Ben je onderweg of vind je het fijn om je drankjes bij de hand te hebben? Dan is deze koelrugzak ideaal voor jou! Voor de wijnliefhebbers opgelet; de koelrugzak heeft een rits aan de zijkant waar je een wijnzak met kraantje in kan doen. Open één van de ritsen aan de zijkant en schenk je wijn via het kraantje in je glas. Zo kun je de verjaardag van de Koning vieren waar en wanneer je maar wilt!

oranje boven
Verder vind je bij HEMA de vrolijkste Koningsdag kleding voor jong en oud! Zo is er een feestelijk wit t-shirt met een print van heerlijke oranje tompouces. Of feest in het witte t-shirt met luipaarden print, in combinatie met het gouden kroontje steel je ongetwijfeld de show.

heerlijk gebak
Naast de oranje tompouce heeft HEMA nog meer Koningsdag gebak voor bij de koffie. Met de overheerlijke vlaai en dripcake geniet je extra van Koningsdag.

deel dit bericht