28
november
2023
|
11:29
Europe/Amsterdam

HEMA Kinkerstraat opent 30 november met vernieuwde winkel

Op 30 november opent de compleet verbouwde HEMA op de Kinkerstraat. De spiksplinternieuwe winkel heeft een frisse uitstraling waar klanten gemakkelijk hun weg vinden, eenvoudig kunnen afrekenen, cadeautjes kunnen inpakken of gezellig kunnen zitten met een lekker broodje of koffie met gebak. En natuurlijk is deze winkel verbouwd met verduurzaming als uitgangspunt en is er extra aandacht voor duurzame producten.

 

HEMA heeft ruim anderhalf jaar geleden een nieuwe koers ingezet, met als doel HEMA weer Echt HEMA te maken. Onderdeel daarvan is de ontwikkeling van een vernieuwde winkel. In maart en april opende HEMA vier pilots van deze spiksplinternieuwe winkels. De winkel aan de Kinkerstraat wordt ook verbouwd volgens dit concept en is daarmee volledig nieuw.

 

Nieuw is bijvoorbeeld de Food afdeling: softijs dat je zelf kan versieren met vele toppings, kleine verse broodjes, kinderbroodjes in de vorm van een aap, een ‘kale taart’ die je zelf kan versieren met 43 versiersels, de 0.0% slijterij, nieuw navulbaar snoep en wijn gepresenteerd op moment in plaats van smaak.

 

Een ander voorbeeld is het verbeterde winkelgemak. Met nieuwe bewegwijzering met foto’s op de wand en verlichte categorie aanduiding. En afrekenen gaat makkelijk en snel bij het centrale afrekenplein met nieuwe brede zelfscankassa’s, een servicebalie los van de kassa, betaalpunten op meerdere plaatsen in de winkel en ook nog de mogelijkheid om bij een traditionele kassa te betalen.

 

De nieuwe HEMA op de Kinkerstraat heeft een paar leuke openingsacties. Zo krijgen de eerste 200 klanten op 30 november een gratis pak stroopwafels. Om het weekend leuk in te luiden kunnen op vrijdag 1 december de eerste 200 klanten een gratis doosje schepkoekjes vullen. En de laatste leuke actie van het weekend is op zaterdag 2 december, waarbij je gratis een persoonlijke tekst op je nieuwe textiel kan bedrukken