organisatie

HEMA medewerkers

mensen

 

Om onze stevige ambities te realiseren, zetten we samen onze schouders eronder. We werken als één team samen. Hierbij is voor iedereen duidelijk wat er van hen verwacht wordt.  We werken allemaal aan één gezamenlijke passie: het creëren van een beter alledaags leven in een mooiere wereld. Hier helpen onze waarden bij. Dat zijn er vijf en die zeggen iets over wat we als HEMA willen uitstralen. Over onze cultuur, werkwijze en huidige en toekomstige collega’s. In de winkels, distributiecentra en het hoofdkantoor. Die vijf waarden zijn: modern, opgewekt, nuchter, dapper en open. 

 

voor iedereen
HEMA is er al sinds 1926 voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kan zijn wie je wilt zijn. Of je nu een klant, een collega of een zakenpartner bent. Ons uitgangspunt is dat iedereen gelijk is, hoe verschillend ook.  Iedereen doet mee! Dit bewijzen we elke dag door onze verschillen te vieren en aandacht te besteden aan elkaar. Zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Want alleen samen creëren we een beter alledaags leven in een mooiere wereld. Dit zit in het dna van HEMA en dat dragen we al sinds onze oprichting uit. Iedere dag weer. 


 Kom je HEMA ook versterken? Kijk dan hier voor alle vacatures.

HEMA distributiecentrumdistributiecentra

 

Ruim 300.000.000 items per jaar vinden hun weg naar onze klanten. Dat doen we via onze drie distributiecentra (DC) in Utrecht. Eén regulier distributiecentrum voor de winkels, één voor onze online winkel en het derde voor voorraden. De laatste vangt ook onze toekomstige groei op. In onze DC's worden per jaar 4.000 containers en 700.000 pallets verwerkt. HEMA's distributiecentra worden beschouwd als een van de modernste distributiesystemen ter wereld, waarbij vrijwel elk artikel bijna volledig automatisch wordt verwerkt. Orderverzamelaars zorgen ervoor dat dagelijks de juiste artikelen worden klaargelegd voor transport via onze eigen HEMA vrachtwagens naar onze meer dan 733 winkels.  

HEMA winkelwinkels

 

Met ruim 17.000 collega’s werken we aan één gezamenlijke passie: het creëren van een beter alledaags leven in een mooiere wereld. En dat zie je terug in ons eigentijdse en uitgebreide assortiment, bestaande uit meer dan 30.000 producten en diensten in onze meer dan 733 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.   

 

Een groot deel van onze winkels gaan we de komende jaren moderniseren. Passend bij de wensen van onze klanten. Met meer beleving, dat past bij het HEMA gevoel. Met goede services en vriendelijke medewerkers. In mooie, lichte, moderne en gezellige winkels met een eigentijds assortiment dat de klok rond compleet is in alledaags.  

_PIM6643kantoor

 

Ruim 600 medewerkers van het HEMA kantoor in Amsterdam ondersteunen al onze winkels en distributiecentra en zorgen met een Nederlandse kijk op het dagelijks leven, voor het unieke HEMA assortiment. Eigen, herkenbare producten - met een onverslaanbaar ontwerp die praktischer, mooier en beter zijn.