30
september
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Yvonne Bruin wint met HeyMe 31e HEMA design contest

Susanna Osinga wint met Herpakpapier de publieksprijs

Yvonne Bruin uit Eindhoven is met HeyMe de winnaar van de 31e HEMA design contest met als thema duurzaam feestvieren. Ontwerp HeyMe voldoet volgens de jury het meest aan de gestelde criteria van: verbonden zijn, voor iedereen en lang meegaan. De publieksprijs gaat dit jaar naar het Herpakpapier van Susanna Osinga uit Amsterdam. Zij was met 26% van de stemmen de grote favoriet bij het publiek.  

Yvonne Bruin wint met HeyMe 31e HEMA design contest

Juryprijs
De jury is unaniem van mening dat HeyMe van Yvonne Bruin de innovatieve oplossing is voor een duurzame herinnering aan feestvieren; een feestje na een feestje. De winnende inzending is een digitale service waarbij je in een event specifieke cloud foto’s kunt delen met je mede feestgangers. Het probleem van missende foto’s is op deze manier opgelost en je hebt ook toegang tot foto’s waar je zelf op staat. Vanuit deze service kan je je favoriete foto’s selecteren en laten afdrukken door de HEMA fotoservice. 

 

Publieksprijs
Susanna Osinga heeft met Herpakpapier de publieksprijs gewonnen. Herpakpapier is een set wikkeldoeken met een feestelijk lint om cadeaus in te pakken. De doeken zijn wasbaar en kunnen vaker gebruikt worden. Met 26% van de stemmen een overtuigende publieksfavoriet. 

Winnaars HEMA design contest 2021

31e HEMA design contest
HEMA bestaat dit jaar 95 jaar en daarom stond de design contest in het teken van duurzaam feestvieren. Het met elkaar verbonden voelen, flexibiliteit en duurzaamheid waren criteria voor de jury. Daarnaast is erop gelet dat het winnend ontwerp uiteindelijk met een goede kwaliteit en scherpe prijs een echt HEMA product kan worden. 

 

De jury bestaat uit Lex Pott (designer), Jeroen Junte (design journalist), Milou Pikaart (Head of Design HEMA) en Wilma Veldman (Chief Product Officer HEMA). 

deel dit bericht