23
november
2022
|
13:59
Europe/Amsterdam

Tweede HEMA in Scheveningen opent op 24 november aan Keizerstraat

deel dit bericht

HEMA opent op donderdag 24 november om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan de Keizerstraat in Scheveningen. De winkel telt ruim 400 vierkante meter en is ingericht volgens het nieuwste HEMA-winkelconcept. Wat niet verandert is het vertrouwde HEMA-assortiment. 

Op deze locatie zat tot twee jaar geleden een kleinere HEMA vestiging. Deze werd gemist in de Keizerstraat en met de komst van een nieuwe winkel wordt deze vraag nu ingevuld. De nieuwe winkel is ruimer van opzet en is op een aantal assortimentsonderdelen ook groter geworden. Zo heeft deze nieuwe HEMA-winkel ook een gebaksafdeling.  

 

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er weer een nieuwe en moderne HEMA wordt geopend in Scheveningen aan de Keizerstraat. Deze nieuwe winkel bood ons een uitgelezen kans om de locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs.”  

 

Op de openingsdag deelt het HEMA-team gratis mini-tompouces uit aan de eerste 100 klanten. En de eerste 100 klanten krijgen een gratis shopper bij besteding van 25 euro of meer. Machiel: “Het apetrotse winkelteam heet hiermee al onze vertrouwde én nieuwe klanten van harte welkom in de winkel. Graag wens ik het team veel succes toe met deze prachtige winkel.”