20
juni
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Tour de France als podium voor zonnige start bij HEMA

Als sponsor van Team Jumbo-Visma staat HEMA de komende 3 weken in teken van de zomer en Tour de France

HEMA is sinds 2020 trotse sponsor van Team Jumbo-Visma. De ploeg staat 1 juli aan de start in de 109e editie van de Tour de France. Hét wielerevenement van het jaar is voor HEMA een logisch moment om zowel de winkels als online kanalen in het teken van dit fietsfeest en start van de zomervakantie te stellen. Er is een speciale HEMA Tour-collectie ontwikkeld met fietsaccessoires en -kleding, voorzien van een vrolijke Franse print. Enthousiaste fans van fietsen kunnen bovendien meedoen aan een van de winacties en maken kans op een unieke tompouce-fiets. Alle informatie is te vinden op https://www.hema.nl/.

 

limited edition wielrenshirts
HEMA brengt samen met het bekende Nederlandse fietskledingmerk AGU een limited edition wielrenshirt uit. Een uniek shirt met een vrolijk gekleurd allover dessin. Allerlei zomerse details komen hierin terug die betrekking hebben op typische HEMA-producten, het vieren van de zomer en de Tour de France. 

limited editon voor Tour-fans
Voor iedereen die gek is op de Tour, fietsen of Frankrijk is er de limited edition HEMA Tour-collectie, met een vrolijke Franse knipoog. Zoals een romper, sokken en zadelhoes. 

win een tompouce-fiets
De unieke HEMA tompouce-fiets heeft de kenmerkende kleuren van de tompouce; roomgeel en glazuurroze. Om de fiets nog meer HEMA te maken is deze voorzien van een echte stroopwafelfietsbel en nog meer HEMA gadgets. Iedereen kan aan de winactie meedoen en kans maken op één van de vijftig limited edition HEMA tompouce-fietsen door bij elke aankoop (online én in de winkel) de HEMA pas te scannen. Alle informatie is te vinden op www.hema.nl/scan-win. Ook Team Jumbo-Visma is gek op onze tompouce-fiets. De fiets ging met het team mee op trainingskamp in de Sierra Nevada, Spanje. Na het echte werk konden de renners lekker 'uitfietsen' op deze eyecather.

HEMA Tour-helden
De komende periode staan er diverse aanbiedingen centraal waarvoor je op de fiets wilt springen, maar dan naar de dichtstbijzijnde HEMA-winkel: de Tour-helden. Dit zijn producten die renners van Team Jumbo-Visma extra hoog op hun HEMA favorietenlijst hebben staan. Zoals de koffiecapsules of dekbedovertrekken. Was het niet Joop Zoetemelk die zei: ‘de Tour win je in je bed’?

 

Een andere Tour-held is HEMA-zonnebrand: deze is uitvoerig getest door Team Jumbo-Visma op hoogtestage in de Sierre Nevada, Spanje. Als je dag in dag uit in de zon op de fiets zit, mag goede bescherming natuurlijk niet ontbreken. Je hoeft geen fietskampioen te zijn voor deze zonnebrand. Hij werkt voor zowel beginners als profs en voor iedereen ertussenin. Dus natuurlijk ook voor de vakantiegangers.

 

Over HEMA en Team Jumbo-Visma
Fietsen is leuk, makkelijk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken, hoe groot of klein die ook is. Van jong tot oud, iedereen herinnert zich zijn of haar eerste meters op de fiets. Een gevoel van vrijheid. Fietsen is voor iedereen, voor het hele gezin. Net als HEMA. Daarom is HEMA fan van fietsen en van Team Jumbo-Visma.

deel dit bericht