Amsterdam,
23
oktober
2023
|
15:14
Europe/Amsterdam

Tompouce-vibrator nieuwste creatie EasyToys en HEMA

Exclusieve luchtdruktoy vanaf maandag in de winkels

deel dit bericht

Tompouce vibrator1

Ruim negen maanden nadat EasyToys en HEMA hun samenwerking aankondigden, presenteren de twee retailers hun nieuwste gezamenlijke creatie: de tompouce-vibrator. De exclusieve toy in de kleuren van HEMA’s bekendste gebakje ligt vanaf maandag 23 oktober in de schappen van een groot aantal HEMA-filialen.

Bij  aanvang van de samenwerking tussen EasyToys en HEMA eind 2022, waren de grappen over rookworsten niet van de lucht. Op sociale media werd de al even iconische HEMA-tompouce ook veel genoemd als mogelijke inspiratiebron voor een gezamenlijke, limited editon-toy. Die lanceert HEMA nu in de vorm van een luchtdrukvibrator in de kleuren van de lekkernij die HEMA al sinds 1932 verkoopt.

 

Beperkte oplage
Al bijna een eeuw is HEMA de winkel voor dagelijkse boodschappen en alles om jezelf te verzorgen. Eind vorig jaar is het assortiment voor sexual wellness gelanceerd. Deze lijn heeft de naam ‘Intimate’. De nieuwe tompouce-vibrator komt in de schappen te liggen naast de andere artikelen van HEMA die in samenwerking met EasyToys zijn gemaakt. Het speeltje is exclusief te koop bij HEMA, in de winkels en online en is in beperkte oplage geproduceerd. De eerste levering van gezamenlijke sexual wellness-artikelen, werd eind vorig jaar binnen 48 uur uitverkocht.  

 

“Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Dat zien wij bij HEMA als iets heel gewoons. Daarom past óók deze tompouce bij ons en maken we het toegankelijk”, aldus Tamara van Geest, unit director bij HEMA. “Het is mooi om te zien dat onze klanten deze boodschap positief ontvangen. Dit nieuwe product geeft aan dat de behoefte bij de klant om zich mooi en gezond te voelen steeds breder is en we zijn blij dat we de samenwerking met EasyToys zo kunnen voortzetten.”

 

Geen taboe meer
Ook EasyToys-oprichter en CEO Eric Idema is blij met de uitgebreide samenwerking. “Onze band met HEMA is hét bewijs dat sexual wellness en seksspeeltjes geen taboe meer zijn. Wij voelen ons in die missie gesterkt doordat HEMA het gedeelde succes met ons wil vieren. Onze gezamenlijke klanten kunnen nu élke dag een tompouce-feestje vieren. En het mooie is dat zij daarbij niet eens meer op de calorieën hoeven te letten.”

 

De nieuwe lijn is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. De tompouce-vibrator, rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie zijn daarnaast ook online verkrijgbaar bij HEMA. Handig: een deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar wordt opgeladen met een USB-lader. De verkoopprijs van deze tompouce-vibrator is 35 euro. De eerste twee weken van de lancering geldt een aanbiedingsprijs van 25 euro.

Tompouce vibrator en echte