07
juni
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nijntje en HEMA, het begin van iets moois

langdurige samenwerking met unieke collecties

Twee iconische Nederlandse merken slaan de handen ineen. Nijntje, wie kent haar niet, krijgt een prominente rol bij HEMA. Als voorloper op een uitgebreide schoolcollectie is deze week een agenda verkrijgbaar. Niet alleen leuk voor scholieren maar ook zeker voor nijntje fans van welke leeftijd dan ook. Later in het jaar gaat nijntje ook in andere collecties van HEMA verschijnen. De agenda is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl/school.

Nijntje voor iedereen
Voor de nijntje agenda en de schoolcollectie die in juni geïntroduceerd wordt, is gekozen voor de kenmerkende lijntekening van het hoofd van nijntje. Door deze in een alloverprint te plaatsen en de kleur zwart af te wisselen met goud krijgt de collectie een rijke uitstraling die nijntje fans, van welke leeftijd dan ook, zal aanspreken. Het papier van deze collectie draagt het FSC® keurmerk.

 

Nijntje en HEMA, het begin van iets moois
De twee merken hebben een langdurige samenwerking afgesproken. Later dit jaar komen nog meer collecties in de winkel. Eind juni verschijnt de schoolcollectie en later volgen productgroepen die voor HEMA vanzelfsprekend maar voor nijntje deels nieuw zijn.

 

Over nijntje
In 1955 tekende Dick Bruna nijntje, of Miffy, zoals ze buiten de Benelux heet, voor het eerst. Nijntje spreekt kinderen over de hele wereld aan en geeft ze een warm en prettig gevoel van veiligheid. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en haar avonturen. Ze is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuwe ervaringen. De auteursrechten en filosofie van Dick Bruna worden wereldwijd bewaakt door Mercis bv.

deel dit bericht