27
mei
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nationale Zonnebrandcrèmedag; Team Jumbo-Visma test de suncare van HEMA

 Het is vandaag de Nationale Zonnebrandcrèmedag, bij uitstek de dag om extra aandacht te geven aan het belang van zonbescherming. Overmatige blootstelling aan ultraviolette straling kan namelijk schade aan de huid veroorzaken. Op korte termijn kan dat leiden tot verbranding, op lange termijn is er kans op versnelde huidveroudering en een groter risico op huidkanker. Goed insmeren is essentieel, al helemaal voor de topsporters van Team Jumbo Visma, die zware inspanning leveren in de volle zon. Team Jumbo-Visma testte de suncare van HEMA en selecteerden hun aanbevelingen.

Nationale Zonnebrandcremedag; Team Jumbo-Visma test de suncare van HEMA

testpanel: Team Jumbo-Visma
Sinds 1 januari 2020 verbind HEMA zich als trotse sponsor aan Team Jumbo-Visma. Sporten is voor iedereen, net als HEMA. En bij (top)sport is goede zonbescherming essentieel. In aanloop naar de Tour de France testte Team Jumbo-Visma de suncare van HEMA, met succes.
 

hun aanbevelingen?

Nationale Zonnebrandcremedag; Team Jumbo-Visma test de suncare van HEMA 2

De Invisable sunspray SPF50, de Sunmilk Sensitive SPF50 en de Facestick SPF50.

 

sunspray, sunmilk of stickOf je nou gaat voor een sunspray, sunmilk of facestick voor de bescherming maakt het verder niet uit. De factor bepaalt de mate van bescherming. Het verschil zit vooral in de smeerbaarheid en de manier van aanbrengen. 
Wielrenners George Bennett en Tobias Foss ervaren de producten als “fijn op de huid” en stelden positief vast dat het zacht aanvoelt. De sunspray zien zij als ideaal voor onderweg, brengt gemakkelijk aan en trekt snel in.

 

invisable sunspray SPF50 | 200ml €9,50 De sunspray heeft beschermingsfactor SPF50 met een hoge UVA/UVB bescherming, is waterbestendig, transparant en plakt niet. Altijd goed schudden voor gebruik en royaal aanbrengen voordat je gaat zonnen. Daarna regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen en transpireren. 

 

sunmilk Sensitive SPF50 | 200ml €9,50 De sunmilk is speciaal afgestemd op de gevoelige huid, zonder kleurstoffen en heeft een extra milde samenstelling. Deze waterbestendig zonnemelk voor de gevoelige huid met SPF 50 biedt een hoge UVA en UVB bescherming.

 

facestick SPF50 | 25gr €6,50Deze waterbestendige face stick met SPF 50 heeft een hoge UVA en UVB bescherming. Het is een handig klein formaat mee te nemen, makkelijk aan te brengen en waterafstotend.
Reeds verkrijgbaar in alle HEMA-winkels en op hema.nl

 

 

deel dit bericht