12
november
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Maandpremie HEMA-zorgverzekering stijgt licht met 50 cent

HEMA heeft haar zorgpremie bekend gemaakt. In 2022 kost een basiszorgverzekering maandelijks 119.50 euro. In 2021 was dit 119 euro bij een eigen risico van 385 euro. Uniek is dat klanten met een zorgverzekering het hele jaar door 10% extra korting ontvangen op bijna het hele assortiment in de winkel en webshop.

 

Goed in de basis
Naast de 10% extra korting en standaardvergoedingen die voor elke basiszorgverzekering gelden, biedt HEMA ook enkele opties voor een aanvullende zorgverzekering aan. HEMA heeft de aanvullende pakketten zo samengesteld dat ze naast een passende dekking ook voordelig zijn.

 

Preventie met HEMA komt in Beweging
Klanten met de HEMA-Zorgverzekering ontvangen het hele jaar door kleine gezonde verrassingen. “We vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze zelf kunnen doen voor een betere gezondheid. Daarom geven met kleine verrassingen allerlei tips over hoe je bijvoorbeeld gezond kunt eten, meer kunt bewegen of een betere nachtrust tegemoet gaat. “Hiermee proberen we onze klanten te stimuleren gezonder te leven. Want een gezonder mens is volgens onderzoek ook vaak gelukkiger”, zegt Laura Geerlings, Director Financial Services. Daarnaast biedt HEMA sinds drie jaar een gratis vitaliteitsprogramma aan; SamenGezond. Dit is een initiatief van Menzis. HEMA biedt haar verzekerden hiermee extra stimulans om in beweging te komen. Het is van belang om regelmatig naar buiten te gaan voor een frisse neus. Zeker nu we meer thuis zijn gaan werken. Weekdoel gehaald? Dan ontvangt de deelnemer een beloning, bijvoorbeeld in de vorm van SamenGezond-punten. Deze punten kunnen voor korting worden ingezet in de webshop van SamenGezond. Zo krijg je na een gezonde week met voldoende beweging iedere keer een cadeautje. 

 

Meer informatie over de HEMA Zorgverzekering vind je op zorgverzekeringhema.nl

deel dit bericht