03
mei
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

L.A.B. Premium Skin Care

'loving advanced beauty'

Bij HEMA weten ze alles van het dagelijks leven. Zo weten ze ook dat je huid elke dag heel wat te verduren heeft, bijvoorbeeld door uv-licht, een nacht slecht slapen, droge binnen- of juist vochtige buitenlucht en het blauwe licht van je computer- en telefoonscherm. Om je huid een handje te helpen, is HEMA op zoek gegaan naar een vooruitstrevende formulering met het beste ingrediënt. Vandaar dat de gezichtsverzorgingslijn HEMA L.A.B met BICOALGAE® XT is samengesteld.

 

L.A.B staat voor 'Loving Advanced Beauty'. Een geavanceerde huidverzorging die met liefde is gemaakt door HEMA zelf. Zo weten ze bij HEMA zeker dat ieder L.A.B product aan de strenge eisen voldoet en goed is voor je huid. L.A.B skin care bestaat uit 4 producten; serum, oogcrème, dagcrème met SPF15 en een nachtverzorging.Deze nieuwe alles-in-één skin care range bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is gemaakt volgens de HEMA clean beauty eisen en is vegan. Het heeft een vooruitstrevende formulering en dezelfde kwaliteit en werking als high end gezichtsverzorgingsmerken.

 

De verkoopprijs van de producten is € 10 per stuk en L.A.B is vanaf 18 april verkrijgbaar in alle HEMA winkels en op hema.com.

 

BICOALGAE® XT is een uniek ingrediënt dat tekenen van huidveroudering helpt voorkomen, door zichtbaar rimpels te verminderen. Het stimuleert het vernieuwingsproces van je huidcellen, zodat je huid niet alleen steviger wordt, maar ook gaat stralen.

 

Kortom, HEMA L.A.B met BICOALGAE® XT is met liefde gemaakt voor een stralende, gehydrateerde en beschermde huid.

deel dit bericht