09
december
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Keuken klaar met HEMA

De sfeervolste tijd van het jaar is aangebroken. Heerlijk tafelen met vrienden en familie, maar bovenal veel plezier en gezelligheid in de keuken. Het keukenassortiment van HEMA maakt het je wel erg gemakkelijk; van keukenmachine tot bakvorm, tot stijlvolle kaasmesjes. Met HEMA zorg je voor een onvergetelijke kerst. Verkrijgbaar in HEMA filialen en op hema.com. 

Keuken klaar met HEMA 1

pak uit aantafel
Bij HEMA ben je aan het juiste adres voor een gezellige borreltafel. Zo is er een borrelplank van honderd procent acaciahout, een set van drie roestvrijstalen kaasmesjes en tapasprikkers waarmee het serveren van antipasti, verschillende kazen en andere borrelhapjes een groot feest wordt. Uiteraard ga je ook voor het lekkerste borrelassortiment naar HEMA.

Keuken klaar met HEMA 2

handige apparaten
Tijdens de feestdagen is lang tafelen, met het gezin of met vrienden, een waardevol moment. De teppanyaki plaat van HEMA zorgt voor extra gezelligheid, een heerlijke toevoeging op tafel. De bakplaat heeft een dubbele anti-aanbakplaat waardoor groente, vlees, vis, eieren, vega hapjes en zelfs pannenkoeken niet blijven plakken. Naast de teppanyaki plaat heeft HEMA een luxe keukenmachine in het assortiment. Met behulp van de keukenmachine maak je zelf makkelijk en snel heerlijke taart- en brooddeeg, vers geklopte romige slagroom en nog veel meer voor een heerlijk feestmaal. 

Keuken klaar met HEMA 3

heerlijk bakken
Naast het reguliere bakassortiment bak je met de kerstbakblikken van HEMA de sterren van de hemel. In kerstboom- of stervorm krijgen de baksels een extra feestelijk effect. Ook handig en onmisbaar is het glaceermes, werk de taart af met een superstrakke glazuurlaag in een handomdraai. In combinatie met de bakmixen van HEMA maak je jouw signature baksel nog makkelijker voor een heerlijke kerst. 

 

deel dit bericht