08
november
2021
|
11:04
Europe/Amsterdam

Juf Roos, Jill Schirnhofer en Britt Dekker in HEMA's eerste Sintmagazine

HEMA brengt voor het eerst een Sintmagazine uit. Een magazine vol speelgoed, knutselspullen en cadeaus voor jong en oud en met veel exclusief voor HEMA gecreëerde creatieve content die via QR-codes te bekijken is. Juf Roos zingt een Sintlied op bekende melodieën, Jill Schirnhofer biedt creatieve inspiratie en Britt Dekker leest verhalen voor. Daarnaast is HEMA voor de hele Sintperiode een uitgebreide samenwerking met 100% NL aangegaan. Op de dag van de intocht schenkt HEMA gratis chocolademelk in de plaatselijke HEMA. Alle informatie over Sint is te vinden op hema.nl.

HEMA sintmagazine 1

HEMA laat in het magazine haar uitgebreide assortiment speelgoed, knutselspullen en cadeaus zien.Door de QR-codes te scannen haal je nog meer plezier uit dit magazine. Zo is in korte video’s te zien hoe het houten speelgoed, een poppenhuis, reuzenrad of hijskraan, tot leven komt.Met Juf Roos kan je meezingen met het door haar speciaal voor HEMA geschreven sinterklaaslied en kan je aan de slag gaan met het vrolijke Juf Roos-doeboek. Jill Schirnhofer helpt je met haar video’s om een ware surprisetijger te worden. Een goede surprise maken is nu niet moeilijk meer.  Britt Dekker neemt je mee in een vierdelige serie van luisterverhalen waarin Britt samen met George, de Sint en zijn paard avonturen beleven. Vanaf 11 november staat er elke donderdag een nieuw verhaal klaar. 

 

Naast al het speelgoed en knutselspullen zijn er veel cadeaus te vinden voor liefhebbers van spelletjes, fotografie, beauty, huisdieren en ga zo maar door. Een magazine vol inspiratie.Het magazine wordt, in een oplage van 4,6 miljoen stuks, verspreid via de reguliere brochure verspreiding, wordt bijgesloten bij de online bestellingen en is ook op te halen in alle HEMA-filialen in Nederland. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar in alle Jumbo-winkels in Nederland en wordt het ook bij de online bestellingen van Jumbo bijgesloten.

HEMA sintmagazine 2

gratis chocolademelk bij de intocht
Op zaterdag 13 en zondag 14 november staat heel Nederland weer volop in het teken van Sint, met in bijna elke stad of dorp een Sint intocht. HEMA nodigt alle kinderen en hun (groot)ouders van harte uit om na de intocht naar de ‘Intocht Afterparty’ te komen in een HEMA filiaal bij hun in de buurt. Hier kan je lekker opwarmen met een gratis beker warme chocolademelk. De actie wordt gehouden in alle filialen van HEMA op de dag van de intocht in de desbetreffende plaats. 

samenwerking 100% NL
Gedurende vier weken werkt HEMA samen met 100% NL aan ‘De Mooiste Sinterklaas Ooit’. Sinterklaas betekent vol verwachting cadeaus uitpakken. Elke dag staat er een ingepakt cadeau in de radiostudio en kunnen luisteraars aan de hand van hints raden wat er in het cadeau zit. Bij het juiste antwoord ontvangt de winnaar een goed gevulde sinterklaaszak vol HEMA-cadeaus en lekkernijen. Daarnaast is er een hoofdprijs waarbij prijswinnende gezinnen opgehaald worden om naar het Pietenhuis te gaan waar ze een hulp Sinterklaas diploma halen.

 

chocoladeletters
Sinterklaas kan niet zonder chocoladeletters in alle soorten, smaken, en groottes en vormen. HEMA en 100% NL geven gedurende vier weken 20 keer 100 chocoladeletters weg. Via hun social media kanalen kan je een groep mensen, bijvoorbeeld van een sportclub, een goed doel of een buurthuis, nomineren voor deze lekkernij.

 

meer HEMA klantenpashouders
Meer HEMA klantenpashouders kunnen van donderdag 11 t/m zondag 14 november extra voordelig hun cadeaus bij HEMA halen. Voor hen geldt tijdens die dagen een 15% korting op bijna alles vanaf € 20,-.

deel dit bericht