18
januari
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Jan Zijderveld vertrekt als commissaris bij HEMA

Jan Zijderveld vertrekt als commissaris bij HEMA. De Raad van Bestuur en de overige leden van de Raad van Commissarissen zijn Jan Zijderveld zeer dankbaar voor zijn inzet als commissaris in de afgelopen jaren.

 

Jan is per 8 april 2019 toegetreden tot de Raad van Commissarissen en zal later deze maand de Raad verlaten.

 

Wilco Jiskoot, Voorzitter Raad van Commissarissen: “De laatste twee jaar heeft HEMA voor een aantal uitdagingen gestaan en samen met Jan en de overige leden van de Raad kunnen we deze periode binnenkort op een positieve manier afsluiten met de definitieve overname door de Familie Van Eerd en investeringsmaatschappij Parcom. Ik wil Jan namens de Raad danken voor zijn grote bijdrage.”

 

Tjeerd Jegen, CEO HEMA: “Het Bestuur van HEMA heeft Jan Zijderveld leren kennen als een bevlogen toezichthouder die altijd vanuit het merk en de klant denkt. Zijn visie hebben wij dan ook altijd erg gewaardeerd en we vinden het jammer dat hij ons bedrijf gaat verlaten. Vanzelfsprekend wensen wij hem veel succes in zijn verdere carrière.” 

 

Over Jan Zijderveld 
Jan Zijderveld was tot vorig jaar CEO van het internationale cosmetica- en lifestylebedrijf Avon. In de laatste zeven jaar van zijn dertigjarige betrekking bij Unilever was hij verantwoordelijk als President voor alle Europese activiteiten. Ook was hij bij Unilever lid van het Executive Committee. 

deel dit bericht