23
augustus
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA wil een winkel openen in Burgh-Haamstede

Tweede HEMA-winkel op Schouwen-Duiveland

HEMA-franchiseondernemer Jan-Willem van Dis  is voornemens medio 2023 een HEMA-winkel te openen in Burgh-Haamstede. De winkel wordt gevestigd aan de Noordstraat 19 en gaat ongeveer 400 vierkante meter tellen. Deze HEMA wordt de tweede winkel op Schouwen-Duiveland en levert ongeveer 8 nieuwe arbeidsplaatsen op. Jan Willem van Dis is ook de eigenaar van de HEMA-winkel in Zierikzee.

 

Jan-Willem van Dis, franchiseondernemer HEMA: “Ik ben er bijzonder trots op te kunnen melden dat wij van plan zijn medio 2023 een nieuwe HEMA-winkel te openen in Burgh-Haamstede. Naast Zierikzee wordt dit de tweede HEMA op het eiland. Op deze manier zijn we er ook voor de bewoners aan de westkant met een ruim assortiment aan vertrouwde HEMA-producten.

 

De bedoeling is dat het voormalige Chinees restaurant (May Garden) wordt verbouwd naar een HEMA. Voordat opening mogelijk is zullen, na de benodigde vergunningen, noodzakelijke verbouwingen moeten worden gedaan om een duurzame winkelruimte te realiseren.

 

“Op dit moment zijn wij druk in de weer een winkel te realiseren vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs. We hopen met de komst van deze nieuwe winkel een mooie impuls te geven aan Burgh-Haamstede,” aldus Jan-Willem van Dis.

 

Jacqueline van Burg, wethouder Gemeente Schouwen-Duiveland: “Als B&W vinden wij het voornemen van de HEMA-winkel een geweldige opsteker en impuls voor de uitvoering van de dorpsvisie. Ik hoop dat HEMA een vliegwiel kan zijn voor de verdere upgrading van Burgh-Haamstede in het algemeen en de Noordstraat in het bijzonder.”

deel dit bericht