13
augustus
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA Purmerend verhuist naar nieuwe locatie in het Eggert Winkelcentrum

Maart 2022 opent winkel met nieuwste winkelconcept

HEMA Purmerend verhuist in maart 2022 naar een nieuwe locatie. De nieuwe winkel vestigt zich met het vertrouwde assortiment en personeel in de oude C&A locatie in het Eggert Winkelcentrum aan de Willem Eggertstraat 55. De nieuwe winkel telt 1150 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept. Vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels vallen op. De indeling maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

De verhuizing van HEMA in Purmerend maakt onderdeel uit van de strategische samenwerking die in 2019 is aangegaan met Jumbo Supermarkten. Deze samenwerking houdt in dat in totaal 17 HEMA locaties in Nederland en België worden geruild, betrokken of samengaan met Jumbo. Na de verhuizing wordt op de huidige locatie in Purmerend een supermarkt geopend door Jumbo. Tegelijkertijd biedt de verhuizing voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse en duurzame uitstraling heeft.

HEMA keuken, elke dag vers
Voor de foodafdelingen en restaurants is een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het restaurant heeft een volledig nieuw uiterlijk met balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden.

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “Al sinds 1979 maakt HEMA het dagelijks leven van onze klanten in Purmerend beter, leuker en makkelijker. Ik ben bijzonder trots dat in maart 2022 de vernieuwde HEMA in Purmerend opent. In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers.”

deel dit bericht