01
maart
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA Purmerend opent 10 maart op nieuwe locatie in het Eggert Winkelcentrum

HEMA Purmerend opent haar vernieuwde winkel op dinsdag 10 maart om 10.00 uur aan de Willem Eggertstraat 55, in het Eggert Winkelcentrum. De nieuwe winkel telt 1100 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept. Vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkel valt op. De indeling maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

 

Machiel Lagerweij, directeur winkeloperatie HEMA: “Al sinds 1979 is HEMA te vinden in Purmerend. Daarom ben ik bijzonder trots dat de vernieuwde HEMA in Purmerend op 10 maart wordt geopend. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs. Graag wens ik het winkelteam heel veel succes met deze prachtige winkel.”

 

HEMA keuken, elke dag vers 
Voor de versafdelingen en het restaurant is iets nieuws ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Zo heeft het restaurant een volledig nieuw uiterlijk met een balie waar verse salades, broodjes, smoothies, sappen en soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezondere maaltijden.

deel dit bericht