09
augustus
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA organiseert samen met Plastic Whale de grote schoonmaak

Vandaag start HEMA, samen met Plastic Whale, een grote schoonmaakactie om afval in bijvoorbeeld parken, bermen en speelplaatsen op te ruimen.Ga met je familie, vrienden of buren de uitdaging aan en verzamel afval op je favoriete buitenplek. Wie heeft het eerst de bingokaart vol of stuurt de leukste, gekste foto’s in om prijzen te winnen? HEMA en Plastic Whale toeren met een bus langs vier locaties in Nederland om iedereen te motiveren bos, strand of park op te ruimen. Bij de bus kan je een, uiteraard van gerecycled plastic, verzamelzak ophalen en deze als hij vol is ter plekke inleveren. Meer informatie over deze actie staat op hema.nl/samenschoon.

HEMA organiseert samen met Plastic Wale de grote schoonmaak

bingo
Met de bingokaart kan je de strijden om wie het eerst een flesje, schoen, mondkapje of andere gekke zaken in de natuur gevonden heeft. Leuk om bijvoorbeeld kinderen te motiveren om een speelplaats of het strand altijd schoon achter te laten.

 

winactie
Onder de #samenschoon kunnen leuke prijzen gewonnen worden door de mooiste, gekste foto’s met HEMA te delen. Tot en met 22 augustus kan je foto’s insturen. Kijk op hema.nl/samenschoon voor meer informatie. 

 

bustoer:
HEMA x Plastic Whale doen de volgende vier locaties aan om publiek te motiveren voor de grote schoonmaak.

Zaterdag   14 augustus, 10:00-17:00 uur: Joris Ivensplein 60, Amsterdam-IJburg

Woensdag 18 augustus, 10:00-17:00 uur: Boulevard de Favauge, Zandvoort

Vrijdag      20 augustus, 10:00-17:00 uur: Roestelbergseweg 2, Loonse Duinen

Zaterdag   21 augustus, 10:00-17:00 uur: Wilhelminapark, Utrecht

HEMA organiseert samen met Plastic Wale de grote schoonmaak 2

over Plastic Whale
Plastic Whale is een sociale onderneming met een missie; strijden voor een plasticvrije leefomgeving zowel op het land als in het water! Ze doen dit door samen met burgers, bedrijven en overheidsinstanties plastic uit de natuur te redden en economische waarde te creëren uit dit ingezamelde plastic zwerfafval. Door creativiteit, positiviteit en betrokkenheid inspireren we anderen om actie te ondernemen voor plasticvrij land & water. Met hun activiteiten maakt Plastic Whale bedrijven, groot of klein, en consumenten onderdeel van een stap naar een betere en schonere wereld. Stop talking! Let's start doing!
 

deel dit bericht