03
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA opent nieuwe winkel in winkelcentrum BoLo aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam

HEMA opent op 10 juni een nieuwe winkel in het vernieuwde BoLo-winkelcentrum aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam. De winkel telt 400 vierkante meter en het is ingericht volgens het allernieuwste HEMA winkelconcept waarbij alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar staan in ‘werelden’. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

 

HEMA had tot nu toe nog geen winkel in het gebied rondom het Bos en Lommerplein en daarom is er gekozen voor deze locatie. Ook heeft de vernieuwing van het winkelcentrum en de aantrekkelijkheid van het gebied voor klanten bijgedragen aan de beslissing om een op deze locatie een winkel te openen. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt.

 

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “HEMA is in 1926 opgericht in Amsterdam en daardoor hebben we een speciale band met de stad. Zo staat het HEMA hoofdkantoor nog altijd in Amsterdam. Daarom is het voor ons altijd extra bijzonder om in de hoofdstad een nieuwe winkel te openen. En op die manier kunnen we het dagelijks leven van onze klanten die rondom het Bos en Lommerplein wonen nog beter, makkelijker en leuker maken.”

 

Volgens Philip Mes geeft het laatste HEMA concept nog een extra speciaal tintje aan de nieuwe winkel. “In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het versterken van de HEMA winkels in de kernmarkten Nederland en België, internationale groei via partners en online groei.”

deel dit bericht