03
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA opent nieuwe winkel in Nootdorp

HEMA opent op 17 juni om 10.00 uur een nieuwe winkel aan de Korte Baan 31 in Nootdorp, vlak bij de huidige winkel aan het Paradeplein 1. De winkel wordt ingericht volgens het laatste HEMA winkelconcept. Voor klanten in Nootdorp wordt het winkelen bij HEMA een stuk makkelijker en leuker, omdat in de nieuwe winkel alle producten zoals dames- en herenmode, keuken-, badkamer- en babyartikelen bij elkaar staan in zogenoemde werelden. Zo weten klanten direct waar ze hun HEMA producten kunnen vinden.

 

Een van de redenen waarom HEMA gaat verhuizen, is vanwege de strategische samenwerking met Jumbo Supermarkten. Na de verhuizing zal de huidige HEMA locatie worden toegevoegd als uitbereiding van de supermarkt. Tegelijkertijd biedt de verhuizing voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen veel eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse en duurzame uitstraling heeft. 

 

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “We zijn heel blij dat we onze klanten in Nootdorp ook kennis kunnen laten maken met ons nieuwe winkelconcept. We hebben ons nieuwste winkelconcept uitgebreid getest onder onze klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA.”

deel dit bericht