28
juli
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA opent nieuwe winkel in het winkelcentrum De Gaard in Utrecht

HEMA opent op 19 augustus om 10.00 uur een nieuwe winkel in het winkelcentrum De Gaard aan het Troosterhof 8/8a in Utrecht. Het wordt de 10e winkel in de stad. De winkel telt 388 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen. De indeling in productwerelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

 

HEMA had tot nu toe nog geen winkel in het gebied rondom het winkelcentrum De Gaard en daarom is er gekozen voor deze locatie. Ook heeft de vernieuwing van het winkelcentrum en de aantrekkelijkheid van het gebied voor klanten bijgedragen aan de beslissing om een op deze locatie een winkel te openen. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt. 

 

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. In combinatie met de vele producten kunnen we op die manier het dagelijks leven van onze klanten die rondom het winkelcentrum De Gaard wonen nog beter, makkelijker en leuker maken.”

deel dit bericht