28
juli
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA opent nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië in Amsterdam

HEMA opent op 26 augustus om 10.00 uur een nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade 1047-1049 in Amsterdam. Het wordt de 21e winkel in de stad. De winkel telt 272 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen. De indeling in productwerelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

 

HEMA had tot nu toe nog geen winkel in het gebied rondom het winkelcentrum Brazilië en daarom is er gekozen voor deze locatie. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt.

 

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “HEMA is in 1926 opgericht in Amsterdam en daardoor hebben we een speciale band met de stad. Zo staat het HEMA hoofdkantoor nog altijd in Amsterdam. Daarom is het voor HEMA altijd extra bijzonder om in de hoofdstad een nieuwe winkel te openen. En op die manier kunnen we het dagelijks leven van onze klanten die in het Oostelijk Havengebied wonen nog beter, makkelijker en leuker maken.”

deel dit bericht