20
mei
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA opent nieuwe winkel in Breda Prinsenbeek

HEMA opent op 29 mei een nieuwe winkel aan de Loopstraat 2 in Prinsenbeek, vlak bij de huidige winkel aan de Markt 18. De nieuwe winkel zal een stuk groter zijn en worden ingericht volgens het laatste HEMA winkelconcept. Voor klanten in Prinsenbeek wordt het winkelen bij HEMA een stuk makkelijker en leuker, omdat in de nieuwe winkel alle producten zoals dames- en herenmode, keuken-, badkamer- en babyartikelen bij elkaar in staan in zogenoemde werelden. Zo weten klanten direct waar ze hun HEMA producten kunnen vinden.

 

Een van de redenen waarom HEMA gaat verhuizen is vanwege de strategische samenwerking met Jumbo Supermarkten. Na de verhuizing zal er op de huidige HEMA locatie een supermarkt van Jumbo worden geopend. Tegelijkertijd biedt de verhuizing voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe winkel in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen veel eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse en duurzame uitstraling heeft. 

 

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “We zijn heel blij dat we onze klanten in Prinsenbeek ook kennis kunnen laten maken met ons nieuwe winkelconcept. We hebben ons nieuwste winkelconcept uitgebreid getest onder onze klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA.”

deel dit bericht