22
februari
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA maakt online shoppen nog leuker met compleet vernieuwde app

De echte HEMA-winkelbeleving is vanaf nu ook te ervaren via de app. De voorgaande app richtte zich met name op het loyaliteitsprogramma met het sparen van punten. De vernieuwde app heeft, na feedback van klanten, nieuwe opties zoals een favorietenlijst voor een optimale onlineshop-ervaring. Vind je geliefde producten in een handomdraai en markeer ze met een hartje tot je favoriet. Hiermee komt HEMA tegemoet aan de behoefte om overal en altijd te kunnen winkelen. 

HEMA maakt online shoppen nog leuker met compleet vernieuwde app

“HEMA is altijd op zoek naar manieren om het leven van onze klanten beter, makkelijker en leuker te maken. Bij deze vernieuwde versie van de HEMA-app zijn wij vooral trots op de snelheid en eenvoud van het ontwerp en gebruik. Naast de leukste klantenpas van Nederland kunnen we onze klanten nu ook helpen met een complete winkelbeleving op een makkelijke manier. De app is nu écht helemaal HEMA.” zegt Thijs Schouten, Head of Online Trading bij HEMA.

 

Vier redenen waarom dit je nieuwe favoriete app is:

 -       Favorieten binnen handbereik
Browse door de app en met één druk op de knop vind je een overzichtelijke lijst van alle HEMA-producten. Markeer deze door op het hartje te klikken en je vindt ze terug op je favorietenlijstje. 

-       Zoeken is simpeler
Met de vernieuwde zoekfunctie vind je jouw favoriete producten in een handomdraai. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pan dan geven wij in de zoeksuggesties aan dat deze zich zowel in de woon- als in de speelgoedsectie bevindt. Zo weet je zeker dat je geen speelgoedpan thuisbezorgd krijgt en vind je sneller waar je wel naar op zoek bent. 

-       Nooit meer achter het net vissen
Sta je thuis met een lege bus doucheschuim of met een ladder in je panty? Scan dan de barcode met de app en voeg het product zo gemakkelijk toe aan je digitale winkelmand. Dit kan ook in de winkel; is het product niet meer beschikbaar in de winkel, maar online wel? Dan bestel je het product gemakkelijk opnieuw via de app.

 

De Meer HEMA pas offline
Met je aankopen wil je je saldo Meer HEMA-punten laten groeien. Sta je in de winkel bij de kassa en heb je even geen goede internetverbinding? Geen nood, met de nieuwe app kan je altijd jouw Meer HEMA QR-code in de app scannen bij de kassa. 

 

Naast alle nieuwe functies biedt HEMA via de app ook nog leuke acties aan en kun je bij elke aankoop punten sparen voor mooie kortingen. 

 

Spaar je nog niet voor kortingen met Meer HEMA in de app? Activeer dan eenvoudig een digitale klantenpas en shoppen maar. De nieuwe versie is te downloaden via de appstores voor Android en iOS.
 

deel dit bericht