14
april
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA komt met binkie tulpenvaas

Geïnspireerd op de ketelbinkie, de bekende waterkoker

HEMA introduceert een oer-Hollands product; de binkie tulpenvaas. Het ontwerp dat refereert naar de geliefde ketelbinkie, geeft je tulpen extra ondersteuning, waardoor je hangende tulpen voorkomt. De tulpenvaas is niet alleen leuk mét bloemen, maar ook zeker een echte eyecatcher zonder bloemen. De tulpenvaas haalt het voorjaar in huis.

HEMA komt met binkie tulpenvaas

eyecatcher
De tulpenvaas is gemaakt van geglazuurd aardewerk en verschijnt in een trendy tijdloze korenbloemblauwe tint. De vaas heeft zes extra openingen en is gemaakt naar een oud model tulpenvaas. Door de unieke vorm is deze tulpenvaas niet tulip only en bloeit ie ook op met een gezellig plukboeket of een bos droogbloemen. Maar ook zonder bloemen is deze tulpenvaas een echte eyecatcher voor in je huis. 

speels effect
De ontwerpers hebben de vaas een speels effect gegeven, door de tuitjes van de tulpenvaas op verschillende hoogtes te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de tulpen minder snel gaan hangen, door de ondersteuning die de tulpen krijgen van de tuitjes. Ook krijgt elke tulp een podium omdat ze verspreid staan over de vaas. Je kan dus langer genieten van je bos bloemen, omdat ze langer mooi blijven.

ketelbinkie
Met veel zorg en liefde hebben de ontwerpers, tijdens het ontwerpproces, de Hollandse tulpencultuur en het iconische ontwerp van de ketelbinkie in hun achterhoofd gehouden. Ketelbinkie is HEMA’s bekende waterkoker met een eervolle vermelding voortgekomen uit de HEMA design contest 2012. Een echte design favoriet.

HEMA komt met binkie tulpenvaas 2

Vanaf deze week verkrijgbaar in alle HEMA-winkels en op hema.nl. 
 

deel dit bericht