23
februari
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA is er voor je - van top tot teen

Ben je in verwachting of heb je net een baby? Dan koop je bij HEMA alle babyspullen die je nodig hebt. Van meegroeirompers tot baby care: bij HEMA worden alle producten met liefde gemaakt.

op de groei
Wat worden ze snel groot hè? HEMA is er vanaf het begin bij, met veel keuze in babykleding. Leuke trendy- of juist tijdloze items gemaakt van fijne stoffen. Lekker zacht voor de babyhuid.Het belangrijkste is dat de producten langer meegaan, zodat je er langer plezier van hebt. Een écht iconisch HEMA product is dan ook de meegroeiromper. 

 

“De meegroeiromper heeft een lange historie bij HEMA. Eerst als 'gewone' witte overslagromper, maar door de enorme vraag vanuit de klant naar meerdere kleuren, maten en stofjes, heeft HEMA de romper voortdurend aangepast en verbeterd. Nu is het onze beste romper ooit geworden, omdat hij meegroeit dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant. ” – Rosemarijn Blanken – Category Manager

meegroeiromper €8

een stralend huidje
Goed voor de babyhuid en beter voor het milieu. De babyverzorging van HEMA bevat katoenzaadolie en kamille-extract, een super milde formule met een zacht parfum. Gemaakt met minstens 90% natuurlijke ingrediënten en een verpakking van recycled materiaal. Alle clean baby-beauty producten zijn vegan, clean en vrij van plastic. 

elke dag een glimlach
HEMA heeft dé musthaves voor je kindje. Van slabbetjes tot knuffels. Voor het noodzakelijke en voor plezier. Bij HEMA kun je voor alles terecht. Zo zijn de hydrofiele doeken van HEMA ademend, absorberend en lekker zacht voor tere babyhuidjes. En bestaan de slabbetjes uit twee lagen katoen, zodat ze goed vocht opnemen. Knuffels zijn de grootste vrienden van je opgroeiende kind. Vaak hebben kinderen vanaf hun eerste maanden al die ene knuffel waarmee ze werkelijk onafscheidelijk zijn. HEMA heeft daarom de liefste knuffels van de beste kwaliteit: gemaakt om je kind jaren en jaren te vergezellen.

deel dit bericht