21
september
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA introduceert Tomwoef; de tompouce voor honden

In aanloop naar Dierendag heeft HEMA dit jaar wel iets heel bijzonders voor honden en hondenliefhebbers, de Tomwoefkit. Een bakmix waarmee je thuis een tompouce voor je hond maakt. De Tomwoefkit zal vanaf 23 september online en in de winkel verkrijgbaar zijn, voor 4,- euro. Zolang de voorraad strekt.

Tomwoef verpakking

trouwe viervoeter
Bij HEMA geloven wij erin dat alle momenten gevierd moeten worden; van het dagelijks leven tot belangrijke momenten. Afgelopen coronaperiode zijn veel mensen thuis gaan werken en was er veel meer tijd voor een (nieuwe) trouwe viervoeter. Omdat onze huisdieren een belangrijk onderdeel uitmaken van het gezin, zetten wij ze met dierendag extra in het zonnetje. Met de Tomwoefkit van HEMA gaat het vieren met gebak nu wel heel gemakkelijk voor en mét je hond. 

 

hondentraktatie
Hondentraktaties bestaan al langer, maar juist in deze tijd is er een trend gaande en zijn dit soort producten erg in opkomst. De Tomwoef is uniek in zijn soort, natuurlijk ontwikkeld naar het HEMA icoon: de tompouce. De Tomwoefkit is een set met een droge bakmix. Door zelf verse ingrediënten toe te voegen en even in de keuken te staan, heb je snel een hondentompouce gebakken. 

 

dat is niet voor de poes
Helaas is het vanwege het dieet van katten erg lastig een geschikt product te ontwikkelen voor katten dat binnen hun dieet past. HEMA is opzoek naar een passende kattentraktatie. Wie weet kunnen katten binnenkort ook genieten van een lekkernij aangepast op hun dieet.
 

deel dit bericht