04
november
2022
|
13:04
Europe/Amsterdam

HEMA Groningen Paddepoel heropent vernieuwde winkel

HEMA opent op donderdag 10 november a.s. haar vernieuwde winkel aan de Dierenriemstraat 136, in Groningen Paddepoel. De winkel telt ruim 1.100 vierkante meter en is ingericht volgens het nieuwste HEMA-winkelconcept. Wat niet verandert is het vertrouwde HEMA-assortiment en het winkelteam.

Na de sluiting van de oude winkel op 11 juni jl op de Dierenriemstraat 200E opende HEMA Groningen Paddepoel kort daarna haar deuren op een tijdelijke locatie in het winkelcentrum. Volgende week donderdag 10 november opent na een intensieve verbouwing de gloednieuwe winkel in het oude winkelpand dat geheel vernieuwd is. Van dit pand zijn drie units gemaakt en in één daarvan komt de HEMA-winkel. 

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer (COO) HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er een volledig vernieuwde en moderne HEMA wordt geopend in Groningen Paddepoel. De verhuizing bood ons een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept inclusief het restaurantconcept HEMA-keuken. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs. Graag wens ik het winkelteam veel succes met deze prachtige winkel.” 

HEMA-keuken, elke dag vers 
Voor het restaurant is iets nieuws ontwikkeld onder de naam ‘HEMA-keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Zo heeft het restaurant een volledig nieuw uiterlijk met een balie waar salades, broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA-receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezondere maaltijden.