10
november
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA Capelle a/d IJssel opent op 18 november op nieuwe locatie

Grotere winkel met gebaksafdeling en restaurant

HEMA Capelle a/d IJssel opent haar nieuwe winkel op donderdag 18 november om 10.00 uur aan de Koperwiek 32. Nieuw in deze winkel is de gebaksafdeling met dagelijks vers gebak. In december opent het restaurant ‘HEMA Keuken’ in de winkel. De nieuwe locatie telt bijna 600 vierkante meter en het is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept, met een ruimer assortiment.

 

de lekkerste taarten en gebakjes
Nieuw is de gebaksafdeling waar de lekkerste taarten en gebakjes te krijgen zijn. HEMA gebak wordt dagelijks vers gebakken in de eigen bakkerij en dat proef je. Van de bekende HEMA tompoucen, tot de nieuwste pretzel-browniekarameltaart.

 

HEMA keuken, elke dag vers
Begin december opent het HEMA restaurant ‘HEMA keuken’ met 32 zitplaatsen, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het restaurant heeft balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden. 

 

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer: “Onze klanten kunnen het vertrouwde winkelteam en een ruimer HEMA assortiment vinden op de nieuwe locatie aan de Koperwiek 32. Deze verhuizing biedt voor HEMA een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept en de introductie van het HEMA restaurant in Capelle a/d IJssel. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft.”

deel dit bericht