21
april
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA brengt oer-Hollands raadspel naar de woonkamer.

ode aan de welbekende oranjetompoucen, met het AR-tompoucespel voor Koningsdag

Bij HEMA kan je dit jaar meedoen aan het HEMA koningsdagspel. Dit is een welbekend Hollands raadspelletje met een zoete twist. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is je mobiele telefoon en een geldig e-mailadres. Aanmelden kan via: www.hema.nl/koningsdagspelDoe je mee, dan word je uitgedaagd te raden hoeveel oranje tompoucen er in het HEMA (AR) logo zitten. De winnaar maakt kans op één jaar lang gratis tompoucen van HEMA of vijf cadeaukaarten.

HEMA Koningsdag spel

koningsdagspel
Oranjespellen en tompoucen zijn koningsdagtradities die we juist dit jaar graag in stand houden. In aanloop naar Koningsdag brengt HEMA een oudhollands spel in je veilige, vertrouwde omgeving, met behulp van augmented reality (AR). Hiermee is het mogelijk om virtuele objecten (in dit geval HEMA tompouceletters) te plaatsen in een fysieke omgeving zoals de woonkamer of tuin. Doel van het spel; te raden hoeveel tompouces er verstopt zitten in de HEMA letters en mooie prijzen te winnen.

 

meedoen

1.    Vul je voornaam en e-mailadres in, open het spel via de QR code op je desktop of via de start het spel button op je mobieltje, hierna zal de camera van je telefoon aangaan en kan je de virtuele HEMA-tompouceletters positioneren waar jij wilt.

2.    Loop om de letters heen, tel goed de tompoucen die je ziet en deel jouw schatting.

3.    De prijswinnaars worden 30 april bekendgemaakt en vergeet niet; er is altijd prijs! 

 

Ga naar www.hema.nl/koningsdagspel om mee te doen.

HEMA Koningsdag spel 2

deel dit bericht