26
juli
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA Arnhem-centrum opent 4 augustus met vernieuwde winkel in het Musiskwartier

HEMA opent op donderdag 4 augustus haar vernieuwde winkel aan de Brouwersstraat 4 in het Musiskwartier in het centrum van Arnhem. De nieuwe winkel telt ruim 2250 vierkante meter, heeft twee verdiepingen en is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkelconcept. Wat niet verandert is het vertrouwde HEMA assortiment en het winkelteam. Zondag 31 juli opent HEMA aan de oude locatie aan de Rijnstraat voor het laatst de deuren.

 

Machiel Lagerweij, directeur winkeloperatie HEMA: “Al sinds 1933 is HEMA te vinden in het centrum van Arnhem. Daarom ben ik bijzonder trots dat bijna 90 jaar later een volledig vernieuwde en moderne HEMA in Arnhem wordt geopend, met het vertrouwde winkelteam en HEMA assortiment. De verhuizing van de Rijnstraat naar het Musiskwartier bood ons een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept inclusief het restaurantconcept HEMA keuken. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs. Graag wens ik het winkelteam heel veel succes met deze prachtige winkel.”

 

HEMA keuken, elke dag vers
De versafdelingen en het restaurant hebben een volledig nieuw uiterlijk met een balies waar verse salades, broodjes, smoothies, sappen en soepen worden bereid. De gerechten zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld.

deel dit bericht