07
februari
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA Almelo opent 14 februari met nieuwste winkelconcept

HEMA Almelo opent haar vernieuwde winkel op maandag 14 februari om 12.00 uur aan De Galerij 14. De winkel telt bijna 1200 vierkante meter en is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept.

 

Machiel Lagerweij, directeur winkeloperatie HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat de vernieuwde HEMA in Almelo volgende week wordt geopend. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudiger en logischer is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Al sinds 1965 maakt HEMA het dagelijks leven van onze klanten in Almelo beter, leuker en makkelijker met duurzame producten en diensten. Allemaal van goede kwaliteit, typisch Nederlands én voor een scherpe prijs.”

 

HEMA keuken, elke dag vers
Voor het restaurant is iets nieuws ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Zo heeft het restaurant een volledig nieuw uiterlijk met een balie waar salades, broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar HEMA receptuur ontwikkeld. HEMA speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezondere maaltijden.

deel dit bericht