15
september
2022
|
10:30
Europe/Amsterdam

HEMA, al bijna 100 jaar in de mode

Iedereen kent de fijne basics van HEMA. Al bijna 100 jaar is HEMA, iedere dag, onlosmakelijk verbonden met mode. Om de basics op een opmerkelijke manier onder de aandacht te brengen komt HEMA, in de modemaand september, met een aantal verrassende fashion statements. Waaronder; 2 fashionpanty’s, 2 magazines boordevol HEMA mode en een couturestuk gemaakt van HEMA truien.


1
 

met liefde gemaakt voor iedere modestijl 
HEMA is er voor iedereen, en voor iedere modestijl. Het witte shirt voor onder een blazer en om in te slapen. Sokken voor het sporten en voor in je fashionable loafers. De corrigerende slip voor na de bevalling en voor onder je designer jurk. Dé panty voor werk en voor front row. HEMA is mode. 

 

2

 

na Gucci, Fendi en Chanel nu ook bij HEMA 
Of je nu op zoek bent naar een basic exemplaar voor onder een zakelijke outfit, een corrigerende panty voor onder een jurkje, of een fashionvariant met stippen. Bij HEMA vind je altijd de juiste panty. En waar bijna elk zichzelf respecterend warenhuis er een heeft, komt ook HEMA met een all over logoprint panty. De panty is gelimiteerd verkrijgbaar in zwart en felgroen, vanaf maandag 19 september in de HEMA-winkels en online. Prijs: €5,00.

 

3

 

gezien tijdens Amsterdam Fashion Week 
Tijdens Amsterdam Fashion Week had actrice en fashionlover Victoria Koblenko de primeur van de panty te pakken. Ze combineerde de HEMA panty met een couture stuk van Claes Iversen. Dit was echter niet het enige fashionmoment tijdens Amsterdam Fashion Week voor HEMA. Ontwerper Duran Lantink maakte een couturestuk van HEMA-truien, die door Braziliaans artiest Lyzza werd gedragen tijdens een officieel AFW-feest in The Moulin Rouge op de Amsterdamse Wallen. 

 

4

 

GOED.
Ook kondigden HEMA en LINDA. een samenwerking aan, met een 76 pagina tellende special ‘GOED.’, waarin een ode wordt gebracht aan de mode van HEMA. GOED. verschijnt als cadeau bij de gehele oplage van LINDA.loves 9 (vanaf 20 september verkrijgbaar) én van het LINDA. oktober nummer (LINDA.219). Ook verschijnt er een HEMA magazine, gemaakt door de makers van LINDA., waarin de herfstmode op een typische LINDA. manier wordt verbeeld. Deze wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 4 miljoen.

 

Deze foto’s en meer vind je via deze link

deel dit bericht