18
oktober
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA, al 95 jaar elke dag feest dankzij haar fans

Feestelijke campagne ter ere van verjaardag

HEMA bestaat aanstaande 4 november 95 jaar en viert dat het liefst met haar fans. Daarom start vandaag een feestelijke campagne waarin fans en hun favoriete product de hoofdrol vervullen. Speciaal voor hen is een unieke eenmalige rookworst- en confetticollectie ontworpen. Op zaterdag 23 oktober kan iedereen komen proeven van de winnende taart van de HEMA-taartbakwedstrijd, de pretzelbrowniekarameltaart. Nog meer feestplezier is er voor meer HEMA-klantenpashouders met kortingen en gratis producten waaronder een limited edition van rookworstlepel en tompoucevorkje. Alle informatie over HEMA 95 jaar is te vinden op www.hema.nl/hema95.

HEMA 95 1

brochure vol HEMA fans
HEMA is voor iedereen en eigenlijk ook een beetje van iedereen. Daar is HEMA best trots op en deze fans zijn ook de reden dat HEMA al 95 jaar bestaat. Daarom hebben tien enthousiaste fans de hoofdrol in de feestbrochure. De fans zijn via een oproep op social media geselecteerd, zijn van allerlei leeftijden en komen uit het hele land. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal over hun favoriete product of hun liefde voor HEMA. Zo gaat Pippa van zes elk jaar op de foto met een cijferballon van HEMA. Wouter van 95 jaar ging vroeger naar de HEMA in de Kalverstraat voor ijsjes op een stokje, wat toen heel bijzonder was en Alex van 36 jaar gaat elke zaterdag met zijn ouders ontbijten bij HEMA Oosterhout.

 

campagne 
De brochure ziet er feestelijk en ook in de winkels kunnen klanten er niet omheen dat HEMA jarig is. Zaterdag 23 oktober kan in 70 filialen* geproefd worden van de winnende taart van de HEMA-taartbakwedstrijd. Tevens worden er festiviteiten door het lokale personeel georganiseerd, zo wordt er in elke winkel een feestje van gemaakt. Alle informatie over deze feestperiode is te lezen op www.hema.nl/hema95. Op de HEMA social kanalen worden o.a. foto’s van vroeger gedeeld en een HEMA-kennisquiz gehouden met give-aways. Op Instagram komt een filter waarbij je er eindelijk achter kunt komen welk typisch HEMA product jij bent. Via influencers wordt de limited edition aangejaagd door o.a. het worstenpak te samplen. In 100% NL en DJ Barry Paf heeft HEMA een mediapartner gevonden om er nog meer feest van te maken. Via hun socials en radioprogramma wordt een grote winactie aangejaagd.

 

pretzelbrowniekarameltaart 
De winnende taart van de derde HEMA-taartbakwedstrijd is de pretzelbrowniekarameltaart van 
Anne-Michele geworden. Een smeuïge browniebodem met een zachte, frisse mousse van karamel en daarbovenop chocolade, nóg meer karamel, pretzels en stukjes walnoot. Een echte verjaardagstaart. Vanaf vandaag in alle HEMA-filialen met een gebakafdeling verkrijgbaar en te bestellen via hema.nl. 
Op zaterdag 23 oktober kan, in 70 HEMA-filialen* met een gebaksafdeling, iedereen komen proeven van deze nieuwe taart.

 

limited edition 
Speciaal voor de 95e verjaardag is een unieke eenmalige rookworst- en confettifeestcollectie ontworpen. Van romper tot sweatshirt, van sok tot theedoek, van fotokoektrommel tot bierglas, er is aan iedereen gedacht met een vrolijk product. Het is een limited feestcollectie, dus op=op. Vanaf vandaag verkrijgbaar via hema.nl en in diverse filialen**

 

meer HEMA klantenpashouders 
Voor meer HEMA klantenpashouders is er nog meer feestplezier door speciale kortingen en gratis producten. Eyecatcher is een set van rookworstlepel en tompouce vorkje bij inlevering van 95 punten. Ook maken klantenpashouders via een winactie kans op de limited edition sweater. Daarnaast kunnen kortingen verkregen worden op feestelijke of iconische HEMA producten. 


Het is voor heel veel kinderen niet vanzelfsprekend om een verjaardagsfeestje te geven. Om die kinderen daar wat extra steun in te bieden, is er ook de mogelijkheid om punten te doneren aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. HEMA zet deze gedoneerde punten om in taart.  www.uitgesteldekinderfeestjes.nl

 

* Dit zijn de 70 filialen waar op zaterdag 23 oktober, vanaf opening tot op=op, taart geproefd kan worden: 


Amsterdam- Osdorp 
Amsterdam-Ferdinand Bolstraat 
Amsterdam-Gelderlandplein 
Amsterdam-Kinkerstraat 
Amsterdam-Nieuwendijk 
Amsterdam-Noord 
Alkmaar 
Almere-Buiten 
Almere-Stad 
Alphen a/d Rijn 
Amersfoort-Centrum 
Amersfoort-Noord 
Amstelveen 
Amsterdam Oostpoort 
Apeldoorn 
Arnhem-Centrum 
Arnhem-Kronenburg 
Assen 
Breda-Centrum 
Bussum 
Delft 
Den Bosch 
Den Haag-Centrum 
Deventer 
Doetinchem 
Dordrecht-Centrum 
Drachten 
Eindhoven-Centrum 
Eindhoven-Woensel 
Emmen 
Enschede 
Gouda 
Groningen-Centrum 
Groningen-Paddepoel 
Haarlem-Centrum 
Heerhugowaard 
Hellevoetsluis 
Hengelo 
Hilversum 
Hoofddorp 
Hoogeveen 
Hoogezand 
Hoorn 
Huizen 
Krimpen a/d IJssel 
Leeuwarden 
Leiden 
Leidschendam 
Maastricht-Centrum 
Meppel 
Middelburg 
Nieuwegein 
Nijmegen-Centrum 
Purmerend 
Rotterdam-Centrum 
Rotterdam-Oosterhof 
Rotterdam-Zuidplein 
Rijswijk 
Roermond 
Roosendaal 
Rosmalen 
Sneek 
Spijkenisse 
Tilburg 
Uden 
Utrecht-Centrum 
Utrecht-Overvecht 
Veenendaal 
Veldhoven 
Waddinxveen 
Woerden 
Zaandam 
Zeist 
Zoetermeer 
Zwolle 


** De limited edition collectie is niet in alle filialen in zijn totaliteit verkrijgbaar.

deel dit bericht