26
oktober
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Een fijne sfeervolle kerst met HEMA

Vier een sfeervolle kerst met HEMA. Met de diverse decoratie thema’s is het onmogelijk om niet in de kerstsfeer te komen. Ga je dit jaar voor het thema echt HEMA, balance, joy of alles door elkaar? Nieuw dit jaar zijn de letterballen hiermee maak je de kerstboom helemaal eigen. De kerstcollectie heeft onder andere kerstballen in alle kleuren en maten, hangers, verlichting, notenkrakers en nog veel meer. HEMA held Takkie en de papieren sterren maken het deze kerst helemaal af. Shop de leukste kerstversiering in HEMA filialen en op hema.nl.

HEMA kerst 2021 1

echt HEMA 
Echt Hema brengt het traditionele kerstgevoel in huis, in een modern jasje. Kleuren als groen, rood, goud en zilver zijn dan ook onmisbaar om een warm kerstgevoel te krijgen. Echt HEMA is dit jaar wat moderner door de grafische prints die gebruikt worden. Het echt HEMA gevoel creëer je met de gezelligste decoraties, zo mogen de mini notenkraker setjes, houten paddenstoelen en kerstboompjes maar ook de kerstboom muurstickers niet ontbreken. Voor in de boom vind je traditionele kerst symbolen als de kerstman, cadeautjes, de kerstboom en candy cane.

 

balance  
Een rustige ontspannende kerst krijg je met collectie balance. De collectie balance is door de natuur geïnspireerd met materialen als hout en papier. In combinatie met de zachte kleuren en designs met Scandinavische invloeden zorgt de collectie voor warmte en rust tijdens de feestdagen. In de collectie balance is er veel decoratie te vinden als keramieken eikel potjes, advent kaarsenhouders en rendier stolpen maar ook kerstballen met warme herfstige kleuren en materialen als wol.

 

joy
Kerst staat in het teken van vreugde, fun en plezier dit is ook terug te zien in de schappen van HEMA. Joy is een vrolijke collectie met veel verschillende kleuren en vrolijke printjes. Het thema joy geeft het kerstassortiment een echt HEMA-optimisme voor de feestdagen.

HEMA kerst 2021 2

letterballen
HEMA heeft zoals ieder jaar natuurlijk ook weer fantastische hero’s in de kerstcollectie. Dit jaar zijn de letterkerstballen zeker niet te missen in de kerstboom. De letterballen zijn geïnspireerd op HEMA’s succesvolle letterkratjes. Ze zijn te verkrijgen in verschillende feestelijke kerstkleuren met glitters of matte afwerking. De letters hebben speciaal een feestelijker lettertype en zijn te verkrijgen in zwart en goud. Zowel de kerstballen als de letters zijn gemaakt van recyclet plastic waardoor je jarenlang plezier hebt.

HEMA kerst 2021 3

Takkie
Een echt HEMA held is natuurlijk Takkie. Na het succes van voorgaande jaren zal dit jaar Takkie nog meer shinen. Zo shop je bij HEMA Nederland de meest leuke Takkie kerstartikelen zoals kerstballen van glas, wol en hout, cadeautasjes, notitieboekjes en pennen. Maar ook de leukste buitenverlichting in de vorm van Takkie, plaids om de koude dagen door te komen en mokken om de lekkerste warme chocolademelk uit te drinken. Kerst wordt dit jaar pas echt een feest met Takkie.

HEMA kerst 2021 4

papieren en fluwelen sterren
In de kerstcollectie zijn de papieren sterren weer terug van weggeweest nu met een verbeterde kwaliteit en nog mooier. De papieren sterren zijn gemaakt van stevig karton waardoor ze ook volgend jaar het huis laten sprankelen. Naast de papieren sterren zijn er dit jaar ook fluwelen sterren en sterren met LED licht waardoor elke ruimte een warme, feestelijk gevoel heeft.

HEMA kerst 2021 5

deel dit bericht