10
februari
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Vier feestelijk de liefde met het seizoensassortiment van HEMA

Februari is dé maand waarin we samen de liefde vieren. Dit doen we op Valentijnsdag, maar ook liefdesdatum 22-02-2022 leent zich hier uitstekend voor. HEMA heeft alles in huis om de liefde te vieren; of het nu chocolade bonbons zijn, beautyproducten voor een home-spa óf de HEMA dripcake die jouw bruiloft eenvoudig een smakelijke touch geeft. Alle producten uit het HEMA seizoensassortiment zijn met liefde gemaakt en verkrijgbaar in HEMA winkels en op hema.nl. 

verras je geliefde
Tijdens de liefdesmaand verwen je jouw dierbare, en natuurlijk jezelf, met iets lekkers. Het HEMA assortiment zit vol met zoete en zoute lekkernijen. Bak zelf heerlijke chocolatechipkoekjes of verras met een weckpot vol hartjessnoep, redvelvet hartkoekjes of een bonbondoos die je per post kan opsturen.  Helemaal leuk is de kaart met chocoladehart die, zodra je deze plant, tot bloei komt. Gun je iemand of jezelf meer geluk in de liefde dit jaar? Dat moet goedkomen met het roze gelukskoekje.

proost op de liefde
Voor wie de liefde wil vieren heeft  HEMA een cava met hartjessleeve en twee heerlijke liefdesbiertjes in het assortiment. De Lowlander Love Ale is een uniek liefdesbier gebrouwen met een afrodiserend middel van moeder natuur, namelijk damiana. Daarnaast is er het verfrissende blond bier met kruidige aroma’s en luxe halskaartje met liefdesspreuk. De cava is rosé met een heerlijke bubbel in een mooie zware fles met een hartjes etiket. Proost op de liefde!

beauty verwennerij
Wat is meer verwennerij voor Valentijn dan een heerlijk beautyproduct? Denk aan een doucheschuim of een heerlijke bodyscrub. Een hartvormige bruisbal bezorgt jouw Valentijn een ultiem ontspanmoment. Al dat moois kan opgeborgen worden in de nieuwe toilettas bedrukt met hartjes.

dripcake trouwtaart
Als kers op de taart is daar de HEMA dripcake. Dé perfecte taart voor een bijzonder moment. De taart heeft drie lagen red velvet cake, is gevuld met witte crème en frambozensaus en afgetopt met een roze laag chocoladedrip. De drie verschillende formaten, variërend van 8, 16 tot 24 personen, zijn leuk stapelbaar en makkelijk te versieren met de los verkrijgbare HEMA accessoires. Maakt het zo groots en meeslepend als je zelf wil. (vanaf 15 euro)

 

 

deel dit bericht