02
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Tijd om je vader in het zonnetje te zetten met de originele cadeau-ideeën van HEMA

Zondag 20 juni is het Vaderdag, het ideale moment om je vader extra aandacht te geven en hem te verrassen. HEMA helpt graag met leuke en originele cadeau-ideeën. Daag je vader uit met een potje tafeltennis of geef de retro gameconsole, met 300 videogames, cadeau. Je zit altijd goed met een klassieker zoals, onderbroeken of sokken in grappige printjes. Ontdek nu ook bij HEMA de leuke babycollectie met onder meer rompertjes en slabbetjes met lieve Vaderdagteksten. Waar jouw vader ook van houdt, bij HEMA vind je de leukste cadeaus om vaders in het zonnetje te zetten. 

HEMA vaderdag 2021

vaders en hun newborn
Voor de mannen die net vader zijn geworden, heeft HEMA een leuke babycollectie speciaal voor Vaderdag. De rompers zijn gemaakt van biologisch stretchkatoen, hebben korte mouwen en een envelophals. Wat zo gemakkelijk is aan de envelophals, is dat je de vieze romper langs de schouders naar beneden uit kunt trekken, in plaats van over het hoofd. Maak het cadeau compleet met een slabbetje en een shirt met bijpassend broekje.

HEMA vaderdag 2021 2

 

 

 

HEMA vaderdag 2021 3

tijd voor een spel
Samen de dag doorbrengen, is het mooiste cadeau wat je iemand kan geven. HEMA heeft diverse spelletjes om er een gezellige dag van te maken. Zo is er een tafeltennisspel die eenvoudig op te zetten is, een tafelvoetbalspel die je gemakkelijk óp tafel zet of ga voor het altijd favoriete; BINGO. Voor de old-school spelletjesfanaten gaat HEMA terug in de tijd met een mini-arcadespel, inclusief 200 videospelletjes variërend van sport, puzzel, arcade tot schietspelletjes. Of geef de retro spelcomputer cadeau. Met de looks als een van de eerste spelcomputers maar dan helemaal van nu, geladen met leuke en gemakkelijk te spelen videogames.Dat wordt gegarandeerd speelplezier.

HEMA vaderdag 2021 4

pick-and-mix de klassiekers
Goed voor de dag komen, is iets waar iedereen blij van wordt. Zorg dat jouw vader er extra leuk uitziet op deze speciale dag met behulp van de leuke boxers en sokken. Er zijn verschillende sets met allerlei prints, zo wordt combineren leuk en gemakkelijk. Naast de tompouce-sok heeft HEMA ook sokken met bad-eendjes, kiwi’s en spek-en-ei. Mix-en-match er lekker op los en tover een lach tevoorschijn.

HEMA vaderdag 2021 5
HEMA vaderdag 2021 6

gadgets
Bijna iedere man maak je blij met nieuwe gadgets. Zo heeft HEMA een waterbestendige speaker waarbij je vader zorgeloos zijn favoriete muziek kan meezingen onder de douche. Of geef een koptelefoon, die het thuiswerken een stuk comfortabeler maakt en zorgt voor meer rust tijdens het werk. Naast de koptelefoon heeft HEMA ook draadloze oortjes, die bijvoorbeeld handig zijn tijdens het hardlopen. Verras je vader met de toffe HEMA retro speaker die geïnspireerd op de vintage radio’s van vroeger. De retro speaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt in een mooie weggeefverpakking. Dit maakt het niet alleen een feestje om te krijgen maar, ook om te geven.

HEMA vaderdag 2021 7

Reeds verkrijgbaar in alle HEMA-winkels en op hema.nl. 


 

deel dit bericht