17
augustus
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA

De zomer staat weer voor de deur, tijd om eventjes heerlijk bij te komen, zodat we er volgend schooljaar weer goed tegenaan kunnen gaan. Om het schooljaar zorgeloos en goed te kunnen beginnen, heeft HEMA weer een ruim assortiment aan schoolartikelen. De verschillende thema-collecties binnen het schoolassortiment bieden genoeg keus om jouw stijl helemaal door te voeren, met diverse stijlen, materialen en kleuren. Met vijf super leuke thema's binnen de ‘back to school’ collectie en exclusieve merken waaronder nieuwkomer; My Jewellery.Hoe komend schooljaar er ook uit gaat zien, we maken er een top jaar van.

HEMA schoolspullen 2021

nieuwkomer; My Jewellery
HEMA is dit jaar de exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands snelst groeiende sieradenmerk, My Jewellery. Met een goedlopende webshop en inmiddels 15 winkels in Nederland is het merk enorm aan het groeien zowel online als fysiek. Uiteraard kon een mooie schoollijn niet uitblijven. De schoolcollectie is helemaal in lijn met de trendy prints die je altijd ziet bij My Jewellery en bevat alle producten die jij nodig hebt voor een geslaagd schooljaar. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij HEMA.

HEMA schoolspullen 2021 2

I am me
Een van de grootste thema’s binnen het ‘back to school’ assortiment, is het ‘I AM ME’ thema. Binnen dit thema worden er allerlei frisse, vrolijke, felle kleuren en prints doorgevoerd. Daarnaast wordt dit thema gekenmerkt door de helemaal on trend tie-dye. De tie-dye komt terug op items als schriften, collegeblokken en notitieboekjes en wordt ook doorgetrokken in een aantal fashion items, zoals rugtassen, fannypacks, scrunchies en helemaal van nu; het vissershoedje. Met dit thema kan je helemaal on trend en met frisse energie aan het nieuwe schooljaar beginnen.

HEMA schoolspullen 2021 3

self love
Mocht je gek zijn van zachte kleuren, lieve prints en een bloemige uitstraling, dan is het ‘self love’ thema helemaal iets voor jou. De collectie bestaat uit een en al vrolijkheid met items in heldere kleuren en lieflijke prints zoals de glazenbolpen, mini markers en diverse notitieboekjes. Daarnaast kan je nu in dit thema ook scrunchies, slippers en een nieuwe toilettas terug vinden. Door de goudfolie afwerking krijgt de collectie ook nog een luxe uitstraling. Tijd om te shinen op school.

HEMA schoolspullen 2021 4

global local
‘Global local’, een thema dat zowel voor jong als oud aantrekkelijk is. De neutrale kleuren van deze collectie stralen rust uit dat zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens het werken. Zowel voor de ‘back to school’ gangers, als de back to work / thuiswerkers zijn deze items een echt musthave. Naast dat deze collectie je bureau voorziet van divers schrijfwaren, bestaat deze collectie onder meer uit: USB-sticks, telefoonhoesjes en powerbanks. Ontdek deze collectie en dompel je zelf onder in een waan van vakantie, palmbomen, sunsets en de oceaan. Zo hou je het vakantie gevoel vast, terwijl je het nieuwe school-/werkjaar in duikt.

HEMA schoolspullen 2021 5

digital native
Het jaar stoer beginnen doe je met de ‘digital native’ collectie. Door de toffe look, de camouflage prints, food graphics en donkere kleuren zit jij straks voorbereid en wel in de schoolbanken. Mocht jij altijd al de grappenmaker van de klas willen zijn, dan heeft deze collectie leuke spelletjes en “grapjes” voor extra vermaak tijdens de les. Ook heeft ‘digital native’ voor het complete plaatje onder meer rugtassen, fanny packs, slippers en geweldige sokken. 

HEMA schoolspullen 2021 6

planet love
Mocht je geen genoeg krijgen van de jungle en alles wat daarbij hoort. Dan kun jij je hart ophalen met het ‘planet love’ assortiment. Het thema wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken en is nu nog verrassender. Neem bijvoorbeeld de lieve aapjes en de prachtige kaketoe die een nieuwe touch aan dit thema geven. Het assortiment aan knuffelige aapjes, maken jouw benodigde schoolspullen nu nog aaibaarder. Het vermakelijke aan deze collectie is, dat dit jaar de beestjes op de achterkant iets vertellen over inspirerende quotes, het belang van duurzaamheid en informeren over het gebruikte FSC label. 

HEMA schoolspullen 2021 7

HEMA basics
Naast bovenstaande collecties, heft HEMA natuurlijk ook alles in basic-stijl voor iedereen. Zo heeft HEMA onder meer; geodriehoeken, notieboeken, puntenslijpers, brievenbakken, fijnschrijvers, sticky notes en kaftpapier. Voor een goede voorbereiding voor zowel op school als op werk, HEMA denkt graag met je mee. Naast al het schrijfwaren, heeft HEMA nu ook diverse broodtrommels en drinkbekers.

HEMA schoolspullen 2021 8

toffe tech
ICT gadgets zijn al jaar en dag een onderdeel van de back to school collecties. In de 2021 collectie vind je alle toffe gadgets die je nodigt hebt om er een goed schooljaar van te maken. Onder anderen vette telefoonhoesjes om hip voor de dag te komen, USB sticks om je belangrijke verslagen op te slaan of een toffe hamburger powerbank zodat je telefoon niet halverwege de dag leeg is. Naast deze handige dingen voor op school, denkt HEMA ook aan de uren die je spendeert buiten school. Zo heeft HEMA ook dit jaar weer 2 toffe wegwerpcamera's in het assortiment. 

 

Nieuw in het assortiment zijn de 3 bureaulampen met USB poort zodat je je telefoon kan opladen terwijl je 's avonds nog even die laatste punten voor de grote toets doorneemt. Ook nieuw zijn de nieuwe laptop tassen met extra opberg vak in 2 verschillende stijlen: teddy (zwart en wit) en canvas (camo print) zodat jij trendy voor de dag komt in het klaslokaal en je laptop ten alle tijden beschermd is. Als kers op de taart hebben we 2 coole true wireless oortelefoons in lila en camouflage print waar je tijdens het studeren het nieuwe album van Snelle doorheen knalt. 

HEMA schoolspullen 2021 9

deel dit bericht