04
mei
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Plan het jaar met de schoolagenda’s van HEMA

HEMA zorgt dat jij, door een goede agenda, overzicht houdt en georganiseerd blijft. Met de grootste collectie schoolagenda's van Nederland is er voor iedereen keus. Van kleurrijke insteekagenda's tot camouflage- of hartjesprint. Daarnaast heeft Hema dit jaar exclusieve samenwerkingen met Kalvijn en Beautynezz en nieuwkomer MyJewellery. 

HEMA schoolagenda's 2021

vrolijk, stoer en exotischHEMA heeft dit jaar vijf thema's binnen de back to school collectie, namelijk de IAM ME collectie bestaande uit allerlei frisse, vrolijke, felle kleuren en prints. De Selflove collectie, is geïnspireerd door zachte kleuren, lieve printjes en bloemige uitstraling. De Planet Love collectie, dat jungleprint in een nieuw jasje steekt.De Digital Native collectie is voor de stoere studenten onder ons, dit thema heeft namelijk een stoere look door de camouflage prints, food graphics en donkere kleuren. De HEMA Global Local collectie, met een Hawaii achtige look en feel houdt nog even het lekkere vakantiegevoel vast terwijl je zo het nieuwe school/ werk jaar in zwemt! Kortom genoeg keuze om de agenda te vinden die het beste bij jou past.

 

Nieuw in het HEMA assortiment is de huiswerk/ studie planner, die erg handig is om je huiswerk, to do’s en toetsen in te plannen. Ideaal dus voor de echte planners onder ons. De planners zijn verkrijgbaar in leuke prints.

HEMA schoolagenda's 2021 2

MyJewellery
HEMA is dit jaar een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands snelst groeiende sieradenmerk, MyJewellery. Uiteraard kon een mooie schoollijn in samenwerking met HEMA niet uitblijven. De stationary collectie is helemaal in lijn met de trendy prints die je gewend bent bij MyJewellery en heeft alle producten die jij nodig hebt voor een geslaagd schooljaar. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij HEMA.

 

Kalvijn
Bekend om zijn grappige en unieke video’s en onlangs ook zijn eigen televisieshow genaamd, jawel, de Kalvijn show. De collectie is vormgegeven met allerlei iconen die je op school tegen komt, zoals het potlood, het etui en een puntenslijper. Uiteraard allemaal met een grap en een knipoog. Naast de gebruikelijke schoolspullen zoals een agenda, etui, en schriften, heeft HEMA ook toffe merchandise toegevoegd in de vorm van een waterfles, mok en sokken. Met de Kalvijn collectie ben je helemaal klaar voor het komend schooljaar. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij HEMA.

HEMA schoolagenda's 2021 3

Beautynezz
Nederlands bekendste beautyvlogster Beautynezz zet haar collectie in op trendy prints en quotes. Met een rijke jungle print in goud folie, zebra prints, giraffe prints, en een toffe ruitjes print, kan iedereen shinen in de klas met haar producten! De collectie is exclusief verkrijgbaar bij HEMA.

HEMA schoolagenda's 2021 4

Merken
Naast de 3 exclusieve collecties die HEMA aanbiedt (MyJewellery, Kalvijn, Beautynezz) heeft HEMA ook nog een heel scala aan andere merken. Nieuw zijn de merken van Snelle, Super Mario, Touzani en Pimpelmees. Buiten deze nieuwe collecties biedt HEMA ook leuke merken aan binnen de reguliere collectie zoals Donald Duck, Blond, Emoji en Make that the cat wise. De agenda’s zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en op hema.nl.

 

deel dit bericht