21
oktober
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe woondecoratie van HEMA

Nu de herfst is begonnen gaan we allemaal weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. Met de nieuwe woonaccessoires van HEMA maak je je huis supergezellig en klaar voor het najaar. De nieuwe collectie bevat een handmade designed assortiment, waarvoor de ontwerpers letterlijk met de handen in de klei gegaan om karakteristieke producten te ontwikkelen. Daarnaast heeft de collectie twee thema’s: joy en balance. Met het thema joy breng je kleur in huis en voeg je echte eyecatchers toe aan je interieur. Met thema balance breng je meer rust in huis. De collectie bevat neutrale kleuren en past in ieder huis. Maak het deze winter helemaal gezellig in huis met het brede assortiment kaarsen van HEMA. Nieuw in de collectie zijn de LED-kaarsen en kaarsen met leuke designs zoals gedraaide kaarsen. De nieuwe woondecoratie is te koop in HEMA filialen en op hema.nl. 

Nieuwe woondecoratie van HEMA 1

thema joy 
De joy collectie is geschikt voor mensen met een gedurfde woonstijl. De collectie bevat kleuren als groen, bordeauxrood en goud. De collectie bestaat uit artikelen als een rond, fluwelen kussen en een platte ronde vaas; echte eyecatchers in huis.

Nieuwe woondecoratie van HEMA 2

thema balance 
Het thema balance bevat producten met een rustige uitstraling. De kleuren zijn naturel en er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen en vormen. Met het thema balance maak je het huis gezellig voor de koude wintermaanden.

Nieuwe woondecoratie van HEMA 3

handmade designed collectie
Een aantal van onze designers zijn letterlijk met hun handen de klei in gegaan en hebben een ‘handmade designed’ collectie ontworpen. Ze zijn aan de slag gegaan met een keramist en hebben in de pottenbakstudio met de hand een aantal artikelen gekleid, deze artikelen zijn vervolgens op grotere schaal geproduceerd door onze vaste leverancier. De handmade designed collectie bevat producten als een vaas, bloempot, sfeerlichthouder en kandelaar in dezelfde stijl. Allemaal hebben ze karakteristieke oren met het echte handmade gevoel, er zitten namelijk oneffenheden in. De vormen en structuur zijn organisch en staan hierdoor goed in een modern interieur.

Nieuwe woondecoratie van HEMA 4

kaarsen
De donkeren dagen komen eraan, gelukkig heeft HEMA een groot assortiment kaarsen om deze dagen door te komen. Nieuw bij HEMA zijn de LED-kaarsen. Alle kaarsen hebben de echt HEMA kleuren, een mooie flikkerende vlam en zijn in verschillende soorten en maten te koop. Zo heb je de lange huishoudkaars in een gedraaid design en de stompkaars in drie maten en vijf kleuren. De LED-kaarsen hebben geen brandgevaar en bevatten een timer, zo zijn ze ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Daarnaast heeft HEMA een uitgebreid assortiment echte kaarsen. In de collectie vind je trendy gedraaide kaarsen in acht hippe kleuren, maar ook rustieke bolkaarsen in zes kleuren en reliëf huishoudkaarsen in vier kleuren. De kaarsen staan nog leuker met de nieuwe kaarsvaasjes met hele leuke printjes. De echte HEMA kandelaren die al jaren bestsellers zijn, zijn uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar. De sfeerlichthouders in verschillende materialen en kleuren zijn perfect te combineren met de rest van de collectie en past zo bij ieder interieur.

Nieuwe woondecoratie van HEMA 5

warm op de bank
Om lekker op de bank te kunnen kruipen zijn er weer mooie plaids toegevoegd aan het assortiment. De klassiekers zoals de fleece plaids en de welbekende zachte rib met sherpa achterkant behoren uiteraard weer tot de collectie. Ze zijn verkrijgbaar in twee mooie kleuren: donkergrijs en terra. Er zijn kussenhoesjes in dezelfde stijl en kleuren waardoor je plaid en kussenhoes perfect matchen!

 

Ook is er een nieuwe, mega zachte rib plaid met een donkergroene kleur. Deze plaid voelt niet alleen zacht, hij is ook heel luxe. Je krijgt spontaan zin in koude winteravonden op de bank!

 

De nieuwe collectie kussenhoezen van HEMA zijn gemaakt van 50 procent herbruikbaar katoen, voor de collectie zijn vier kleur thema’s gekozen: wit/grijs, bruin, terra/bordeauxrood en groen. Binnen de thema’s zijn de kleuren goed op elkaar afgestemd maar je kan er natuurlijk voor kiezen om vrolijk te mixen.

 

deel dit bericht