19
oktober
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe HEMA-keukenapparatuur voor ieder moment van de dag

Met het nieuwe keukenassortiment van HEMA maak je van elk moment van de dag een geniet moment. De nieuwe apparaten zijn niet alleen heel handig en gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook stijlvol en een echte blikvanger op je aanrecht. Het zetten van een kopje koffie of thee, het mixen van je taartbeslag, het persen van je verse jus d’orange of het roosteren van je brood. De producten uit het nieuwe assortiment zijn zwart en van roestvrijstaal waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Het assortiment is verkrijgbaar in HEMA-filialen en op hema.nl.

 

veilige Cool Touch waterkoker
Voor de theeliefhebbers heeft HEMA maar liefst twee nieuwe waterkokers. Zo is er een waterkoker van glas, dankzij de ledverlichting biedt deze waterkoker een extra beleving in de keuken of op kantoor. Daarnaast is er de Cool Touch waterkoker, door de strakke, zwarte en luxe uitstraling is dit een toevoeging in elk huishouden. De Cool Touch is naast een mooi apparaat ook een veilig apparaat. De waterkoker heet Cool Touch door zijn dubbelwandige isolatie, dit zorgt ervoor dat het water langer warm blijft, zo hoef je minder vaak de waterkoker opnieuw aan te zetten. Ook wordt de buitenkant niet warm; een goede optie als je kleine boefjes hebt rondlopen. 

Nieuwe HEMA-keukenapparatuur voor ieder moment van de dag 1

voor de koffie
Om de ochtend goed te beginnen heeft HEMA verschillende apparaten zodat het aan niks kan ontbreken. Zo heeft HEMA een nieuw koffiezetapparaat met een glazen kan, een warmhoudplaat en een uitneembaar filter. Om je koffie helemaal compleet te maken is er een stijlvolle melkschuimer voor de cappuccino en latte drinkers waarmee je een heerlijke warme koffie drinkt. De melkschuimer is voorzien van twee verschillende gardes die gemakkelijk om te wisselen hierdoor krijg je heerlijke warme melk of heerlijk warm welkschuim.

Nieuwe HEMA-keukenapparatuur voor ieder moment van de dag 2

warme broodjes
Heerlijke broodjes maak je met de HEMA-broodrooster waarmee je twee broodjes tegelijk roostert. De broodrooster komt met een opzetrekje waardoor het ook mogelijk is wat grotere broodjes op te warmen. Zo heb je een heerlijk warm croissantje als ontbijt of een krokant pistoletje tijdens de lunch. Naast de broodrooster vind je ook een tosti-ijzer waar ook de Nederlandse boterhammen in passen.

 

blenden en mixen
Het assortiment is helemaal compleet met de blenders van de HEMA. Met de staafmixerset kook jij de sterren van de hemel. Zo maak je heerlijke soepen met de staafmixer, klop je verse slagroom voor bij de Hollandse aardbeien met de garde en krijg je heerlijke verse pesto door de hakmolen te gebruiken. De blender van HEMA komt met twee extra standen; de pulsstand en de ice crush stand. Hiermee maak je verse sappen in een handomdraai, voor wat extra vitamines tijdens het thuiswerken of gewoon omdat ze heel erg lekker en snel klaar zijn.

Nieuwe HEMA-keukenapparatuur voor ieder moment van de dag 3

deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn