30
augustus
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA verwelkomt de wereld van Kikker met een exclusieve baby- en kindercollectie

Twee oer-Nederlandse merken slaan de handen ineen. Kikker, het geliefde figuur bekend uit de boeken van Max Velthuijs, doet vanaf deze week zijn intrede binnen het kinderassortiment van HEMA. Samen met zijn vriendjes Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje is hij terug te vinden op frisse nieuwe items. Voor de collectie is gebruik gemaakt van simpele lijnen en trendy kleuren. De oude vertrouwde Kikker in een eigentijds design.

HEMA verwelkomt de wereld van Kikker 1

jeugdhelden onder een dak
HEMA is al jaren onlosmakelijk verbonden aan Jip en Janneke en hun huisdieren Takkie en Siepie. Vanaf nu krijgen zij gezelschap van Kikker en zijn vriendjes.Kikker brengt voor volwassenen een tikkeltje nostalgie, want wie is er niet mee grootgebracht, en voor de kleintjes een wereld vol nieuwe ontdekkingen. Een cultureel erfgoed dat bij HEMA een nieuw podium krijgt.

 

HEMA x KIKKER COLLECTION
De nieuwe stijl van Kikker past goed binnen het design van HEMA. Voor deze collectie is gebruik gemaakt van klare lijnen en trendy kleuren, die de items eigentijds en tegelijk tijdloos maken. De exclusieve collectie, ontworpen voor en door HEMA, zal verkrijgbaar zijn in geselecteerde HEMA winkels en op hema.nl

 

rompertjes | €8
De babyrompertjes met tekeningen van Kikker zijn verkrijgbaar in gebroken wit met Kikker als lijntekening en een kastanjebruin exemplaar met een avontuurlijke Kikker met knapzak. De rompertjes zijn gemaakt van 95% duurzaam stretch katoen en 5% elastaan voor extra rek en draagcomfort. De envelophals en drukknopen zijn er voor het makkelijk aan- en uitkleden en verschonen. Knoeien en ongelukjes: als iets vaak en heet gewassen wordt dan, zijn het wel de babyrompertjes. Daarom is deze romper gemaakt van duurzaam stretch katoen wat lang mee gaat, waarbij de kleurechtheid en dikte van de stof van hoge kwaliteit zijn. Zo behoudt deze zachte romper lang zijn rek, kleur en pasvorm.

HEMA verwelkomt de wereld van Kikker 2

pyjamaset €12
De babypyjama bestaat uit een shirt met lange mouwen en een broek met lange pijpen. Het shirt heeft wit met grijsblauw gestreepte mouwen en een tekening van Kikker en zijn vriendjes met oranje kleuraccenten. Het sluit met drukknopen op de schouder. De lange broek is wit met grijsblauw gestreept en heeft tricot boorden. De pyjama is gemaakt van 100% duurzaam katoen. Ook hier zijn de kleurechtheid en dikte van de stof van hoogwaardige kwaliteit. Zo behoudt de pyjama ook na veelvuldig wassen de kleur en pasvorm.

HEMA verwelkomt de wereld van Kikker 3

T-shirts | €8
De collectie biedt twee T-shirts, beide met korte mouwen en een ronde hals. De beige variant heeft een all-over Kikkerprint. En op de voorkant van het T-shirt in gebroken wit staat een tekening van Kikker, samen met zijn vriendjes. De T-shirts zijn gemaakt van 95 % duurzaam katoen en 5% elastaan, ook hier voor extra rek en draagcomfort. Slub garen zijn gebruikt voor de unieke onregelmatige textuur van de stof. Uiteraard met de kwaliteit die men van Hema gewend is! 

HEMA verwelkomt de wereld van Kikker 4

deel dit bericht