30
augustus
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

HEMA introduceert nieuwe prothese bh

Een bh moet voor iedereen lekker zitten en ondersteuning bieden. Tijdens alle activiteiten: van bankhangen en stilzitten tot werken en sporten. Gelukkig heeft HEMA altijd een comfortabele bh voor je. Ook voor vrouwen met een prothese, heeft HEMA voortaan een prothese bh die de juiste steun biedt. De nieuwe prothese bh is verkrijgbaar in de grootste HEMA winkels en natuurlijk ook online.

 

comfortabel en verstelbaar
De beugelloze, voorgevormde prothese bh heeft hoge cups, is zacht en makkelijk te verstellen. De bh heeft prothesezakjes aan beide zijden en de bandjes zijn verstelbaar aan de voorkant. Zo kun je zelf gemakkelijk de prothese(s) in de bh doen. Het zit comfortabel en is ook geschikt voor de gevoelige huid, dankzij de zachte katoenen voering.

 

passend
Om tot de juiste pasvorm te komen is deze bh doorgepast op zowel pasmodellen van @pink_ribbon_nl als ook op eigen pasmodellen. Dit heeft ertoe geleid dat het ook zonder protheses een fijne, zachte bh is die lekker zit.

 

De prothese bh is verkrijgbaar in het wit en zwart, in de maten 75/80A, 75/85B, 75/90C, 80/85D. Voor een echte HEMA prijs: 25 euro.

 

prothese bh zwart model

 

bh-tag
HEMA en Pink Ribbon vragen samen aandacht voor borstonderzoek door middel van roze tags die aan HEMA bh’s hangen. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat je zelf borstonderzoek kan doen en eventuele veranderingen op tijd opmerkt. Op de tag staat een QR-code die verwijst naar een online borstonderzoekpagina.

 

bh tag

 

donatie Pink Ribbon
Vanaf 19 september kunnen HEMA pashouders weer HEMA punten ingewisseld voor een donatie aan Pink Ribbon. Kijk voor meer informatie hierover op: https://www.hema.nl/pas/vouchers.

deel dit bericht