10
maart
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Heel veel Pasen met het gezellige HEMA paasassortiment

Onze smakelijke paaseitjes liggen in de schappen en het duurt niet lang meer of de kinderen rennen door de tuin om paaseitjes te zoeken. Met het nieuwe paasassortiment van HEMA maak je het gezellig in huis én kan je het hele paasweekend blijven knutselen en bakken. En natuurlijk horen daar een vrolijk versierde tafel met mooie paastakken en je eigen bakcreaties bij. 

 

bakken en koken
HEMA introduceert drie nieuwe en vrolijke vormpjes. Maak boter in de vorm van een lammetje, bak een heerlijke cake in de vorm van een tulp en bak een eitje in de vorm van een paashaas. Gemakkelijk in gebruik en het eindresultaat staat gezellig op tafel!

brunch
Na het bakken en koken is het tijd om aan te schuiven. Om je paastafel nog gezelliger te maken, vind je bij HEMA een paasassortiment in zachte en natuurlijke kleuren, gecombineerd met de typische paaskarakters zoals paashazen en eitjes. Het broodmandje en het ontbijtplankje, dat speciaal gemaakt is voor de paasdagen met twee inkepingen waar je zo een eitje in zet, maken je paastafel helemaal af! 

paastak
Haal paastakken in huis of kies voor onze decoratieve houten boom die je het hele jaar door kan versieren met steeds andere seizoensdecoraties. De FSC-houten boom heeft inkepingen zodat je er extra takken in kan schuiven en zo nog meer hangers kwijt kan. De paasboom kan versierd worden met glazen hangers, duurzame honeycomb paashangers óf met een likje verf, voor de echte creatievelingen. 

'We merken dat de klant het rondom Pasen graag gezellig maakt in huis. Daarom hebben we de home deco lijn dit jaar uitgebreid. Er zijn leuke honeycomb paashangers en keramieken producten, zoals de konijntjes en theelichthouders verkrijgbaar. Ik vind het leuk om mijn huis met kleine artikelen te decoreren passend bij het seizoen. Met de keramieken konijntjes haal je meteen dat paas- en lentegevoel in huis!'' – Frederique Baurichter, productmanager seasonal

eieren verven
Voor kinderen heeft HEMA alles in huis voor de traditionele paasactiviteit: eieren verven. Door kleurtabletten en stickers kan je je creatief uitleven. Ook is er een nieuw vilten tasje dat je goed kan gebruiken tijdens het zoeken van paaseieren – perfect om je vangst in te bewaren.

pasen knutselplezier
HEMA heeft het knutselassortiment uitgebreid. Zo is er paasdecoratie toegevoegd die je zelf kan beschilderen, zoals houten eierhangers en eierdopjes. Met de pompon-dieren knutselpakketjes maak je een flinke beestenboel van Pasen.

deel dit bericht