05
april
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

De tafel klaar voor het voorjaar

Haal de lente in huis met de nieuwe HEMA producten, voor een gezellig gedekte tafel. Zo heeft het Sevilla-servies een uitbreiding gekregen, met maar liefst twee nieuwe, frisse kleuren. Ook heeft HEMA een nieuwe collectie van het Bergen glaswerk en is er nieuw bijpassend keukentextiel. Alles in huis, voor een mooi gedekte voorjaarstafel.

rondje Sevilla
Dit seizoen heeft HEMA twee nieuwe kleuren verkrijgbaar van het Sevilla servies. Roze en blauw, lekker fris voor het voorjaar. Je kan voor één kleur servies gaan of je kan mixen en matchen, helemaal naar jouw smaak. De nieuwe collectie biedt items voor elke maaltijd en heeft naast grote borden en schalen ook kleinere borrel- en gebaksbordjes en eierdoppen. Geschikt voor ieder moment dus. 

’We hebben bijpassende kleur glazen en een karaf in de Bergen lijn, tafeltextiel en ook het gouden Copenhagen bestek matcht hier heel goed bij!.’’ – Desiree van Dillen, productmanager koken en eten.

 

lente op tafel
Het nieuwe keukentextiel van HEMA bestaat uit vrolijke en frisse kleuren, met streep- of bloempatroon. Het streepdessin van de theedoek komt ook weer terug in het tafelkleed en tafelloper. De blauwe en roze strepen refereren naar de nieuwe kleuren van het Sevilla servies en zijn daardoor mooi te combineren. De gele accenten zorgen voor een vrolijk voorjaars geheel.

door een roze glas
Het gekleurde glas van de Bergen collectie van HEMA in transparant roze past perfect bij de Sevilla serie. Het glanzende glas met kleurtje heeft een uniek tijdloos HEMA design is helemaal lente proof. De Bergen collectie is er in stip, streep, en nu in transparant roze als limited edition. Het Bergen assortiment bestaat uit diverse modellen: zo is er een karaf, wijnglas, waterglas, longdrinkglas, coupe laag voor gerechtjes en coupe hoog voor champagne. Het glas is zo gemaakt dat deze makkelijk te stapelen is op andere glazen uit deze lijn en is vaatwasmachine bestendig. Ook is het glas is iets dikker waardoor het tegen een stootje kan. Perfect voor de zomeravonden op terras maar zeker ook voor dagelijks gebruik gedurende het hele jaar!

deel dit bericht