02
mei
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Alles voor de liefste moeder met de collectie van HEMA

Op zondag 8 mei gaan we alle moeders weer lekker in het zonnetje zetten. Bij HEMA vind je de leukste cadeaus om jouw moeder te verrassen. Van producten voor je uiterlijk tot gebak of een goede fles wijn. HEMA heeft voor iedere moeder wat wils.

 

beauty
HEMA heeft een aantal verrassende artikelen die op Moederdag leuk zijn om te geven en te krijgen. Verwen je moeder met de nieuwe, premium huidverzorging producten van L.A.B of met een lekkere bodymist. Ook heeft HEMA lekkere douche- en badartikelen voor een ultiem rustmoment. Voor de moeders die van make-up geen genoeg kunnen krijgen heeft HEMA een ruim assortiment met mooie nagellak kleurtjes, lipsticks en zelfs navulbare oogschaduw paletten.

zoete traktaties
Is jouw moeder een echte zoete kauw? Dat komt goed uit want HEMA heeft heerlijke bonbons in hartjes vorm, hartjes snoepjes, chocolade rozen en hartvormige love cookies. De bonbons zijn luxe verpakt met een kaartje aan een strikje zodat je er een lieve boodschap op kunt schrijven. Ook heeft HEMA een heerlijke fles cava rosé. Door de aroma's van rood fruit en de rode harten op de fles is het een ideaal cadeau voor jouw moeder.

dagvers moederdaggebak
Een feestelijke Moederdag wordt natuurlijk gevierd met taart. HEMA introduceert de klassiekers zoals de vierkante slagroomtaart en de Moederdag Tompoucen. Naast deze klassiekers heeft HEMA ook een Moederdag red-velvet Dripcake versierd met bloemen en hartjes. Ook in het assortiment: de heerlijke verse aardbeien harttaart gevuld met gele room. Zo kun je laten zien hoe lief je haar vindt want uiteraard liefde gaat door de maag.

deel dit bericht